Jump to content

Taxa omologare R.A.R.

Ecos

Recommended Posts

are legatura cu seria de sasiu, daca are sau nu are integrat nu stiu ce numar care incepe cu E parca

Te asigur ca nu are nici o legatura. Indiferent ca apare E-ul acela sau nu, e tot una. Un prieten de-al meu are codul ala aproape la fel ca si al meu. El nu a platit omologare si eu am platit.

@Ecos: ai raspunsul chiar in exemplele postate de tine...

la Bistrita s-a emis CIV nou, odata cu OMOLOGAREA INDIVIDUALA, in timp ce la Suceava s-a completat un CIV emis anterior...

ce tot insisti cu tepuitul la RAR ?? de cate ori ai fost intr-o reprezentanta RAR ?

aceleasi proceduri se fac in toata Europa, ce crezi ca difera preturile de la o reprezentanta RAR la alta?

dimpotriva, sunt coduri de operatiuni care se aplica in functie de cererile completate de clienti... daca ceri emitere CIV+ ITP se fac ambele, tarifate impreuna... daca ceri doar emitere CIV, se face doar asta, si te taxeaza numai pt carte...

inclin sa cred ca esti intr-o totala necunostinta de cauza si cauti raspunsuri pe internet, in loc sa vezi care sunt aspectele practice...

:twoup:

mergi in RAR si vezi cum decurg lucrurile, daca nu iti plac raspunsurile noastre...

• 4 weeks later...
Merci pt. raspunsuri. Oricum fapta e consumata numai ca am vrut sa ma lamuresc cu aceste 2 forme de cereri/plati.

Nu stiu cum sta treaba in celelalte judete dar in Sibiu de exemplu nici eu n-am platit ptr omologare... Toata "distractia" m-a costat 392 lei... astazi!!!

Deci nu prea stiu care e situatia cu omologarea dar se pare ca unii platesc, altii nu. Mentionez ca masina e adusa din Germania si e la prima inmatriculare in Ro.

• 11 months later...

Poate o sa va intrebati ce cauta un posesor de Fiat Punto printre voi ? Era printre putinele forumuri care dezbate taxa de omologare. Deci, acum ca am lamurit treaba asta, sa va zic ce am platit eu azi, 18.11.2011, la R.A.R. Arad pt Fiat Punto cu motor de 1108 cmc :

Omologare : 661,10 ron

Folie securizare : 1 ron

Folie securizare : 1 ron

Certificarea autenticitatii vehiculului : 106 ron

Certificarea autenticitatii documentelor : 33,30 ron

Total : 802,40 ron

Ce ziceti de asta ?

Pai banuiesc ca un Fiat Punto, l-a inmatriculat si probabil atat a costat sa ii faca cartea.

Nu stiu de ce te miri asa tare, eu am platit 19 milioane pentru omologare vehicul adus din afara UE. (sa zic mersi ca n-am mai fost nevoit sa platesc test dinamic)