Jump to content

Buzau

io's

Recommended Posts

Eu accelerez sa nu trec pe galben/rosu

Si mai spui ca altii au nevoie de educatie rutiera...

Adica trec pe verde... ca stiu cat dureaza semaforul si stiu ca e sincronizat de niste idioti. Daca mergi cu 50 e fix cat sa ti se puna galben la limita si ori tragi o frana la limita, ori opresti dupa semafor, ori treci pe galben. Care-i problema?

nu iti lasi viata in mainile celui de la volan , casti bine ochii inainte de a traversa .

e corect ceea ce spui tu, vazut din punctul tau de vedere ca si sofer/pieton insa un pieton care nu are permis de conducere (sau il are degeaba) nu gandeste asa. nu de multe ori mi-i s-a-ntamplat sa-mi treaca in fata masinii pe trecere fara macar sa se asigure, am rupt frana si am oprit. ei sunt inconstienti, datoria noastra e sa-i ferim. ii injuram si ne trece.

si eu la fel fac cand sunt pieton, casc bine ochii.. ca daca nu-i casc poate b3l32c ... altceva. las toti nebunii sa treaca apoi ma angajez in traversare, indiferent cat ma grabesc. fiecare trebuie sa tina la viata lui si a celor din preajma. :twoup:

Soferul principalul vinovat dar nici cu pietonii nu-mi este rusine , daca vedea ca asta are viteza de ce s-a pus sa traverseze strada ? Unii chiar nu belesc ochii deloc si se baga ca vacile in fata ca doar sunt pe trecere si nu doare asa rau sau cum ?

Dumnezeu sa le ierte !

+1. Trec unii pe trecere fara sa se asigure, fara nicio urma de precautie si se plimba pe zebra de zici ca sunt pe alei in parc la o gura de aer. :twoup: Sunt situatii in care nu ai viteza, dar pur simplu nu mai poti opri. Trebuie sa se asigure si pietonii SI SA FIE MAI ATENTI!!!

Pai tocmai de accea cand ai facut scoala de soferi in apropiera trecerii de pietoni trebuie redusa viteza (chair daca unii sunt mai ametiti)

Pai tocmai de accea cand ai facut scoala de soferi in apropiera trecerii de pietoni trebuie redusa viteza (chair daca unii sunt mai ametiti)

Indiferent ca reduci viteza, sunt situatii in care pur si simplu rupi frana din cauza unui idiot.

Mi s-a intamplat o data sa ma apropii de trecerea de pietoni pe un bulevard mai mare, reduc eu viteza, ina nimeni nu era pe trecere, dar pe trotuar in dreptul zebrei stateau 2 ametiti de vorba. In momentul in care eu eram la doi pasi de trecere, cel care statea cu spatele se intoarce si se angajeaza in traversarea strazii fara nicio urma de precautie. Iti dai seama ce frana am ars ca sa nu mai spun ca am fost pe punctul de a-l linsa pe fraier. Ia spune-mi si mie, ce vina aveam eu in povestea asta? Ce trebuia sa fac? Sa opresc masina si sa astept ca sa termine cretinii de discutat, eventual sa ii intreb daca au de gand sa treaca strada sa stiu si eu ce fac? :)

Si nu-mi spune ca tu treci de zebre cu 5 km/h... :twoup:

Edited by Bobo1987

Am auzit N pietoni cu perceptia," ce, e trecere,sa opreasca ! " de parca ala n-ar vrea sa opreasca sau ceva asa,sunt si soferi nebuni insa si pietoni foarte nebuni (sa nu se inteleaga ca e cazul aici) multi parca in ciuda fac si se arunca in fata masinii in 10 metri,nu exclus ca intr-o zi sa se intample oricaruia dintre noi ceva nasol,aia care zic nu frate eu sunt un sfant cand trec pe langa treceri tot timpul reduc la 30 km\H si chestii mi se par naivi,cand sta unu ascuns dupa vreo masina parcata si-ti iese-n 10 metri ala esti, dauna totala il faci,niciodata sa nu spui niciodata.

Eu sunt excesiv de atent cand trec,stau cu ochii pe soferi pana incetinesc cat sa fiu sigur ca m-au vazut si doar atunci ma uit "pe pereti",mi se pare de bun simt tu ca pieton sa belesti bine ochii in 2 directii,atat ai de facut,soferul exercita o actiune mai complexa,conduce,tu doar te porti dintr-o parte-n alta,e mai usor sa fii atent tu,sa opresti la timp etc decat un fier de 2 tone.

intradevar sun foarte multi pietoni care traverseaza strada aiurea pe unde le vine si pe trecerea de pietoni se arunca fara sa se uite daca vine masina sau soferul are destul timp sa opreasca sa acorde prioritate dar sunt si soferi care nu au ce cauta la volan cu permise luoate pa spaga gen PITESTI :) :twoup: