Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Achizite 520D 2007 - sfaturi

Alex85

Recommended Posts

Salut. Sunt interesat de un BMW 520D 163 CP din 2007. Am vazut masina si m-am impresionat astazi, are f multe optiuni si pare f ingrijita, am si mers cu ea si nu mi s-a parut nimic suspect. Oricum, daca ma hotarasc sa o cumpar , ma voi duce cu ea la Bavaria pt un test dar si la un service particular unde stiu pe cineva. As avea insa cateva intrebari, pt cei care au experienta si ma pot ajuta:

1) Cel care a adus masina a spus ca e din Germania. Pot verifica acest lucru? Atunci cand m-am jucat putin cu IDrive am vrut sa schimb limba in engleza si am vazut ca nu erau decat 3 limbi posibile in meniul in care am intrat eu : Engleza, franceza si olandeza. Mi s-a parut suspect ca nu am vazut si germana insa nu sunt sigur ca am intrat in meniul care trebuie.

2) La cat se schimba distributia pe lant?

3) Din experienta voastra , cam la ce ar trebui sa ma uit (chestii de detaliu care vorbesc despre lucruri mai ascunse)?

As avea nevoie de un raspuns cat mai repede deoarece trebuie sa iau o decizie in acest weekend. Daca mai aveti si alte sfaturi pe langa intrebarile mele, le primesc cu placere.

Va multumesc f mult!

Alex

Salut. Sunt interesat de un BMW 520D 163 CP din 2007. Am vazut masina si m-am impresionat astazi, are f multe optiuni si pare f ingrijita, am si mers cu ea si nu mi s-a parut nimic suspect. Oricum, daca ma hotarasc sa o cumpar , ma voi duce cu ea la Bavaria pt un test dar si la un service particular unde stiu pe cineva. As avea insa cateva intrebari, pt cei care au experienta si ma pot ajuta:

1) Cel care a adus masina a spus ca e din Germania. Pot verifica acest lucru? Atunci cand m-am jucat putin cu IDrive am vrut sa schimb limba in engleza si am vazut ca nu erau decat 3 limbi posibile in meniul in care am intrat eu : Engleza, franceza si olandeza. Mi s-a parut suspect ca nu am vazut si germana insa nu sunt sigur ca am intrat in meniul care trebuie.

2) La cat se schimba distributia pe lant?

3) Din experienta voastra , cam la ce ar trebui sa ma uit (chestii de detaliu care vorbesc despre lucruri mai ascunse)?

As avea nevoie de un raspuns cat mai repede deoarece trebuie sa iau o decizie in acest weekend. Daca mai aveti si alte sfaturi pe langa intrebarile mele, le primesc cu placere.

Va multumesc f mult!

Alex

Eu personal nu pot sa te sfatuiesc in nici un fel,cu privire la motor pentru ca sunt posesor de benzinar ,dar sa ai parte de ea daca o s-o cumperi...Sa fii foarte atent la partea de electronica (IDrive complet functional ,de exemplu, sprancene, angel eyes, incalzire in scaune daca are, faruri, semnalizari,clima e foarte importanta)...Succes

Edited by Cosminas

Nu te grabi, asta e cel mai important sfat cand cumperi o masina. Sunt destule oferte ca sa poti lua o decizie. Testeaza cat mai multe masini sa poti sa faci diferenta.

Cauta un mecanic bun sa inspecteze masina, pune-o pe tester sa ii verifice injectoare etc, fa un test de compresie si un test la Bavaria ca sa-ti dea detalii despre km si altele. Cam atat poti sa faci, tepe pot lua si cei mai buni mecanici pentru ca nu ai cum sa vezi toate defectele.

Vezi scaunele cum arata, pedalele daca sunt tocite, volanul etc nimicuri de astea ca sa vezi cat a avut grija de masina respectivul.