Jump to content

Recommended Posts

pai si de ce imi curge numai dupa ce ma dau la ea???

sigur ai vasul sau un furtun fisurat ,poate chiar radiatorul,curge deoarece face presiune mare in instalatie si atunci curge ,poate sa nu iti deschida bine termostatul si la fel atunci presiunea formata e mai mare

Pune mana si cauta masina pe unde pierde apa, ce tot o balacesti cu solutii minune si alte prostii!?

Ce-i asa greu de inteles ca ai o problema la masina, ca-ti pierde apa si normal se incalzeste motorul?

De unde sa stim noi ce probleme ai la masina? Ai deja niste indicii, ca pierzi apa. Pana nu gasesti locul pe unde pierde antigelul, vorbim aiurea pe forum.

• 3 weeks later...
am gasit in spatele admisiei e un Y de plasctic su o sonda sau ceva de genu pe el care curge pe langa el e ud...dar apa tot in fata masinii este la bara...nu are logica..

am patit si eu asa

mi s a spart vasul de expansiune,am luat altul nou si degeaba tot dadea afara apa

acum la tine da afara apa dupa ce mg mai mult ,tinand cont ca afara este frig

am luat si alt termostat si tot degeaba mcand ajungeam acasa sau dupa ce mergeam 20 min dadea apa afara

de vina era capacul de la radioator nu se mai inchedea in interior ca este din 2 bucati

strange bine capacul si vezi daca se face presiune in furtunele groase

sau apasa pe ele la rece si vezi daca da aer pe la capac de la radiator

bafta

de catva timp am observat ca dupa ce ies cu masina cand ma intorc si o opresc gasesc dimineata balta sub ea...imi da antigelu afara...de ce imi fierbe???de la ce sa fie?ajutatma cu niste sfaturi ce sai schimb////

intelegem ca-ti curge in fata, la bara , dar nu se vede de unde curge apa?

trebuie sa se vada de unde vine apa, unde este umed...

radiatorul este umed?

am gasit in spatele admisiei e un Y de plasctic su o sonda sau ceva de genu pe el care curge pe langa el e ud...dar apa tot in fata masinii este la bara...nu are logica..

am patit si eu asa

mi s a spart vasul de expansiune,am luat altul nou si degeaba tot dadea afara apa

acum la tine da afara apa dupa ce mg mai mult ,tinand cont ca afara este frig

am luat si alt termostat si tot degeaba mcand ajungeam acasa sau dupa ce mergeam 20 min dadea apa afara

de vina era capacul de la radioator nu se mai inchedea in interior ca este din 2 bucati

strange bine capacul si vezi daca se face presiune in furtunele groase

sau apasa pe ele la rece si vezi daca da aer pe la capac de la radiator

bafta

o sa incerc ms mult...