Jump to content

dvd- cu tv, gps si bluetooth

Recommended Posts

• 4 weeks later...
Si eu as fi interesat sa schimb radio casetofonul la E 39 cu un dvd.Am vazut pe net un E 39 ce avea montat asa ceva insa din pacate nu il mai gasesc acum sa postez o fotografie cu el.Nu stiu ce model de dvd avea montat mai caut sa vad daca-l gasesc.Ca inaltime se potrivea bine in locasul radio casetofonului insa era mai ingust si avea ceva adaptari facute pe stanga si pe dreapta.Oricum nu cred sa existe unul care sa se potriveasca perfect in acel locas avand in vedere dimensiunile lui.Cu toate ca unii zic ca nu da bine eu zic ca se merita caci are cam tot ce vrei pe el.Poate cineva a facut aceasta operatiune si ne va da macar o idee.

Acea unitate din linkul de mai sus se potriveste PERFECT si nu are nevoie de nici o adaptare!

stiu ca se potriveste perfect...dar e si 30 milioane.... as fii vrut ceva adaptari mai ieftine...am inteles ca dvd 2din nu merge....ceva pe la 10 milioane, ca la 30 mil iti iei deja masina!!

Da arata super bine insa si pretul este destul de piperat.Am gasit acest dvd pe la 2600 ron insa doar pentru faptul ca se potriveste perfect nu stiu daca se merita investitia.Poate doar in cazul in care se doreste pastrarea masinii inca o perioada buna.Alte asemenea dispozitive se gasesc pe piata intre 1000 si 1500 ron si fac cam acelasi lucru doar ca mai trebuiesc facute ceva adaptari pe margini ca nu se potrivesc perfect.Acum fiecare stie cum vrea sa arate propriul BMW si cat il lasa inima si buzunarul sa cheltuie pentru ea.

Hm.....si calitate si sa se potriveasca perfect si pret redus...... :twoup:

Nu prea sunt compatibile cele 3 conditii de mai sus.

Nu va obliga nimeni sa cumparati, doar vi s-a recomandat solutia cea mai buna pentru e39. Si sincer eu nu inteleg un aspect: aveti BMW, dar nu aveti bani sa il ingrijiti? Pai daca aveati cutie automata si va lasa in camp ma intreb oare ce faceati? Cautati sa adaptati o cutie de Logan? Sau de Dacia 1300 ca e mult mai ieftina? Cu cat costa o cutie noua la AB puteti sa va luati 5 masini....poate chiar 6...

Sigur, in Suceava e faimosul bazar, sunt convins ca gasiti ceva pe acolo sa se potriveasca, nu coneaza ca va scrie Sunny, Suny, Pakasonik iportant e sa semene cu un brand serios, nu? Mai tai o bucatica de lemn, mai un spray cu spuma poliuretanica , eventual un tub de silicon negru.......si se va potrivi perfect la margini.....doar aveti BMW, nu?

Dar, ia sa fi cautat o masina care sa aiba din fabrica toate optiunile astea, costa cu 1000 euro pe putin in plus....

Uau vad ca cunosti foarte bine toate marile brand-uri din bazar.Vezi ca nu ti-am bagat mana in buzunar asa ca vezi-ti lungul nasului si intretine-l cat mai bine pe al tau ca aici oricum nu era vorba de intretinere.

Nu inteleg.....Mi-am exprimat propria parere, asa cum e normal in orice tara democrata... E un forum liber, nu platesti nimic sa ai acces la toate informatiile, prin urmare asta e... Pana una..alta, nu m-am luat personal de tine, asa ca...te rog frumos sa iti revizuiesti comportamentul si tonul...

Aaaaa, te regasesti oarecum in cele scrise de mine, si nu iti convine? Sau poate nu iti convine sa auzi un astfel de adevar.....? Asta e strict problema ta dragule.....

Si sa mai stii tu un aspect.... In general, prin "intretinere", lumea se refera la toate costurile(reparatii, upgrade-uri) legate de masina, inclusiv taxe si asigurari... Sau poate crezi(precum unii trecuti de o varsta, care toata viata au avut Dacia) ca intretinerea la o masina presupune doar ulei si filtru de ulei din 25k in 25k km? Te cam inseli sa stii...

As putea sa bag mana in foc ca tu ti-ai luat BMW pentru a impresiona lumea, poate ceva pitipoance....doar ai BMW, nu?

Hai sa iti explic....BMW este una din putinele marci premium, evident, exceptand marcile exclusiviste. Stii ce inseamna asta? Nu-i bai daca nu stii, iti las timp de gandire....

Colegii...scuze de offtopic, dar am putut sa ma abtin.....

Edited by denti_marius

Uau vad ca cunosti foarte bine toate marile brand-uri din bazar.Vezi ca nu ti-am bagat mana in buzunar asa ca vezi-ti lungul nasului si intretine-l cat mai bine pe al tau ca aici oricum nu era vorba de intretinere.

Nu inteleg.....Mi-am exprimat propria parere, asa cum e normal in orice tara democrata... E un forum liber, nu platesti nimic sa ai acces la toate informatiile, prin urmare asta e... Pana una..alta, nu m-am luat personal de tine, asa ca...te rog frumos sa iti revizuiesti comportamentul si tonul...

Aaaaa, te regasesti oarecum in cele scrise de mine, si nu iti convine? Sau poate nu iti convine sa auzi un astfel de adevar.....? Asta e strict problema ta dragule.....

Si sa mai stii tu un aspect.... In general, prin "intretinere", lumea se refera la toate costurile(reparatii, upgrade-uri) legate de masina, inclusiv taxe si asigurari... Sau poate crezi(precum unii trecuti de o varsta, care toata viata au avut Dacia) ca intretinerea la o masina presupune doar ulei si filtru de ulei din 25k in 25k km? Te cam inseli sa stii...

As putea sa bag mana in foc ca tu ti-ai luat BMW pentru a impresiona lumea, poate ceva pitipoance....doar ai BMW, nu?

Hai sa iti explic....BMW este una din putinele marci premium, evident, exceptand marcile exclusiviste. Stii ce inseamna asta? Nu-i bai daca nu stii, iti las timp de gandire....

Colegii...scuze de offtopic, dar am putut sa ma abtin.....

mike, ai perfecta dreptate, ti-ai zis o parere referitoare la pret si calitate. cine vrea sa tina cont de ea, e bine, cine nu, iar e bine! nu stiu denti_marius asta la ce s-a bagat in vorba! normal ca e un forum liber si poti sa-ti exprimi parerea, dar nu trebuie sa jignesti pe nimeni. fiecare stie ce are de facut, fiecare isi stie posibilitatea materiala, iar cei care mai dau astfel de "povete bune" sa stea linistiti in banca lor, si sa nu mai consume literele degeaba de la tastatura!

• 2 weeks later...