Jump to content

[Vand] E46 320D nfl

Micutzu™

Recommended Posts

M-am decis si vand masina -E46 320D nfl.Masina a fost adusa de mine acum 2 ani in tara din Italia,a avut 2 proprietari acolo,iar in Romania sunt unicul proprietar pe acte.

Anul fabricatiei 03.99, 136 cp , 199.800 km

ASC + ABS

Geamuri electrice fata/spate+blocaj copii

Webasto

Culoare orientallblau metallic,

Oglinzi electrice incalzite heliomate + unghi mort

Folie autorizata R.A.R.

Volan piele

Climatronic

Cutie manuala 5+1

Pachet fumatori

Follow me home

Radio/mp3 Sony

6 airbag-uri

Masina din punct de vedere mecanic se comporta foarte bine,trage, nu bate, nu troncane, nu consuma ulei. A fost facuta recent o revizie constand in schimbul bratelor + bieletelor antiruliu pe fata, placute de frana, precum si pregatirea acesteia pentru iarna - schimbarea termostatelor si a antigelului. Ca si minusuri : parbrizul crapat, aripa stanga e stearsa + mici puncte pe capota de la pietricele, precum si martorul airbag aprins in bord.

Pretul ei este de 5.250 Euro, la care sunt dispus sa negociez datorita imperfectiunilor estetice pe care le prezinta.De asemenea sunt deschis si la oferte de schimb cu +/- diferenta.

Masina se gaseste in orasul Roman, judetul Neamt. Ca si date de contact : 0741.153.123 - Razvan sau la adresa de mail : razvanel_micutzu@yahoo.com

post-15914-1290336856_thumb.jpg post-15914-1290336831_thumb.jpgpost-15914-1290337052_thumb.jpg post-15914-1290336943_thumb.jpg post-15914-1290336962_thumb.jpgpost-15914-1290336911_thumb.jpg post-15914-1290336890_thumb.jpg post-15914-1290336870_thumb.jpgpost-15914-1290337065_thumb.jpg

post-15914-1290337023_thumb.jpg

post-15914-1290337037_thumb.jpg

Edited by Micutzu™

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
hai ca esti tare, cum vine aia full fara... :), cred ca era mai scurta lista daca ziceai ce are decat ce nu are :twoup: , ce ti-e si cu full-ul asta!

si tu ce te bagi ca muscoiul? am scris la viteza si nu am stat sa insir acum tot. Daca omul e interesat ii spun exact ce are si ce nu are, ce a fost schimbat si ce nu, ce rost are sa il aburesc cand leonul poate fi avion si nu il intereseaza acest model. Stai linisitit ca lista e lunga la dotari. Vinzi tu bmw-ul? te-am deranjat cu ceva? cand intru pe topicul tau si iti zic ceva si te deranjeaza atunci poti comenta/ injura.

ebenize

cred ca ar trebui sa ti mai masori cuvintele. Nu folosi astfel de apelative!

Daca ai ceva de oferit in schimb si daca te intereseaza oferi cat mai multe detalii... sa spui ca o masina e full dar n-are aia aia aia aia e....comic sa nu zic altfel.

cum ziceti voi ... propietarul trebuie sa comenteze, nu voi .. nu stiu, dar pe forumul asta cineva se gaseste sa comenteze de ceva. In fine suntem off topic, ar fi bine sa incheiem subiectu. Scuze de apelativ.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...