Jump to content

jante pe 18!

swsws

Recommended Posts

Am un E 46 si am jante pe 18 dar cauciucurile sunt 255/35/18 si as vrea sa pun cauciucuri ceva mai inalte poate asa imi mai amortizeaza loviturile de la gropi.

Are cineva idee daca pot sa pun 255/50/18??

Au loc sub aripi si in fata si in spate??

Edited by swsws

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Am un E 46 si am jante pe 18 dar cauciucurile sunt 255/35/18 si as vrea sa pun cauciucuri ceva mai inalte poate asa imi mai amortizeaza loviturile de la gropi.

Au loc sub aripi si in fata si in spate??

In niciun caz!!! Cred ca problema s-ar putea rezolva cu 235/40 sau chiar 245/40. Eu vreau sa iau acum anvelope de vara pe 18" si cred ca voi lua 235/40 toate 4.

nu rezolvi nimic,ba din contra daca pui 235/40 r18 in loc de 255/40 r18 talonul va fi mai mic

eu am avut 235/40 r18,la 2-3k km faceam cate o galma,daca vrei rezultat pune jante pe 17

Mai, voi sau nu sunteti atenti, sau ......

Reciteste: initial, spune ca are pe spate 255/35/18, apoi schimba la 255/40/18!!

Daca vrei un sfat corect, scrie corect! Altfel, facem o discutie sterila!

Nu poti face saltul de la 35 la 50 pastrand acelasi diametru al jantei.

Cu stima

Edited by c.sainz

Mai, voi sau nu sunteti atenti, sau ......

Reciteste: initial, spune ca are pe spate 255/35/18, apoi schimba la 255/40/18!!

:twoup:

On topic:

Talonul de 50 este prea inalt si iti va atinge. Daca totusi vrei ceva mai inalt, poti pune 255/40/18. Sunt mai inalte decat ce ai acum pe spate.

Da, cu 40 poti pune, adica 255/40/18. Dar, e posibil sa fie si asa cam mari. Nu stiu cat loc ai la masina ta.

Mai poti incerca 245/40/18 care vor intra. Oricum, nu intra pe 50!!!

Astazi, in targ la Vitan, am facut si eu comparatiile astea pe viu, langa cateva BMW-uri care aveau roti cu anvelope de aceste dimensiuni. Ti-am spus ca vreau sa ma decid ce anvelope sa un pe a mea. Si oscilez intre 235 si 245/40/18. Dar toate 4, nu doar pe spate.

Cu stima

Edited by c.sainz

Buna am si eu o intrebare. Am un E46 si as dori sa ii pun jante pe 17 originale style 44 (sunt in garaj, asteapta vara), dar nu stiu ce cauciucuri sa pun. In talon si in cartea de identitate scrie 225/40/17 eu as vrea 225/45/17, diferenta ar fi de 22mm credeti ca se potriveste fara sa atinga in aripi?

Multumesc si scuze daca sunt offtopic.

Buna am si eu o intrebare. Am un E46 si as dori sa ii pun jante pe 17 originale style 44 (sunt in garaj, asteapta vara), dar nu stiu ce cauciucuri sa pun. In talon si in cartea de identitate scrie 225/40/17 eu as vrea 225/45/17, diferenta ar fi de 22mm credeti ca se potriveste fara sa atinga in aripi?

Daca vrei sa pui jenĂži pe 17 poti sa pui liniÂştita ĂŽnalte de 45.

Eu am pe 18 Âşi vreau sa pun pe 50.

Eu am pe 18 ÅŸi vreau sa pun pe 50.

cred ca glumesti ... :twoup:

Nu glumesc. Pe faţa cred ca as putea sa le pun pentru ca am observat ca este loc dar pe spate nu ştiu daca am loc.

Ai loc cu masina stand pe loc, dar in miscare vei auzii sunete pe care nu le-ai auzit pana acum ...ceva de genu' chhhssshh chhsshhh

Pe seria 7 poti pune fara probleme Et acela cu 18' pe seria 3 ma indoiesc.

Si eu sunt in pioneze cu jante vreau 18' ar fi frumoase si de 17' sa vedem ce va iesi.

Ma gandesc ca ai suspensi sport ceva ca altfel va arata ca un buggy.

Voie buna.

Edited by 81rgl

Pune o poza cu jantele actuale pe masina.

De curiozitate...

Fac azi poze la jante ºi pana desara cel târziu la ora 22 le pun pe forum.

Trebuie sa le duc la revopsit sa le pun iar la primavara numai ca vopsitorii din craiova au zis ca ei nu mai pot sa scoata culoarea asta pentru ca trebuie bagate intr-o baie care contine nustiu ce chestii si asa se refac.

Pune o poza cu jantele actuale pe masina.

De curiozitate...

Fac azi poze la jante ºi pana desara cel târziu la ora 22 le pun pe forum.

Trebuie sa le duc la revopsit sa le pun iar la primavara numai ca vopsitorii din craiova au zis ca ei nu mai pot sa scoata culoarea asta pentru ca trebuie bagate intr-o baie care contine nustiu ce chestii si asa se refac.

post-39427-1290540374_thumb.jpg

post-39427-1290540493_thumb.jpg

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...