Jump to content
Hai si tu la Fantanita Haiducului (Bradu, judetul Sibiu) la intalnirea anuala BMW Club in perioada 16-18 Mai !!! ×

Cauciucuri de iarna MICHELIN PILOT ALPIN si jante DEZENT

geyer

Recommended Posts

Vand patru jante de iarna cu cauciucuri, fabricate in 2008, rulate 7-8000km

Jentile: DEZENT K 16'' --------------------------------------------------------- 320 EUR

Cauciucurile: MICHELIN PILOT ALPIN PA3 205/55/16 91H ----------------- 300 EUR

Ambele sunt in stare foarte buna, se pot vedea, se pot verifica.

Sunt folosite o iarna pe un E46. Arata foarte bine pe masina, o fac mai lata...sunt tare faine!

Cauciucurile au fost cumparate de noi in 2008 lun nov.

Pt detalii PM si va raspund

Exista si varianta de schimb cu jante de vara pt seria 5 E60, pe 18''

Astept oferte

post-9635-1290374937_thumb.jpg

post-9635-1290375300_thumb.jpg

Edited by geyer

up

Ai rabdare 7 zile macar! :)

cum sa am rabdare? vreau sa le vand :twoup: ca de aia le-am pus aici, nu?

:)

Poi exista si regulament!

Ce DOT au anvelopele?Poze reale ai la ele?

da, pot sa fac poze reale la ele.

sunt 205/55/16, 91V

o sa ma uit si la data fabricatiei.

cat am circulat eu cu ele, am fost foarte multumit de comportament, am mers pe zapada mare, in conditii de iarna grea si nu am avut o problema. inainte sa le cumpar m-am informat despre

caracteristici, performante etc. le-am luat pe cele mai titrate

eu le-am avut pe un E46 2005 150CP, dar acum am un E60 si nu mai potrivesc, ca altfel nu le-as fi vandut.

dau si la schimb. eventual astept oferte.

Caut un set de jante pt E60 pe 18'' pt vara.

acum am pe 17'' si vreau sa le las pt iarna ca sunt si mai mici 225/50/17

Regulamentul nu a fost respectat. A 2-a oara. Prima data ti-a atras atentia colegul c.sainz

7. Initiatorul topicului poate da un singur UP la 7 zile de la ultima sa postare. Nu se admit UP-uri date mai repede de 7 zile de la ultima postare sau UP-uri date de catre alta persoana decat initiatorul topicului. Exceptia UP-ul la 7 zile va fi permis doar atunci cand initiatorul doreste sa scada 10% din pret. Daca se da UP inainte de cele 7 zile topicul va fi inchis 10 zile. Sunt considerate UP-uri si actualizarile de stocuri, noi produse, sau postarea de poze in intervalul celor 7 zile. Din acest motiv, topicurile trebuie sa contina cat mai multe informatii inca de la deschiderea lor.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.