Jump to content

sfat achizitie e 46

darius_x

Recommended Posts

Arata bine in interior.

Dar unei masini rulate in Germania cu jante pe 16, unde se spune ca sunt cele mai bune drumuri, nu ii cade caseta in 100k km.

Deci tind sa cred ca bate spre 200k km.

nici la 200k km rulata in DE nu ar trebui sa cada caseta, probabil a fost rulata mai mult in RO si fara grija.

• Replies 92
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Arata bine in interior.

Dar unei masini rulate in Germania cu jante pe 16, unde se spune ca sunt cele mai bune drumuri, nu ii cade caseta in 100k km.

Deci tind sa cred ca bate spre 200k km.

nici la 200k km rulata in DE nu ar trebui sa cada caseta, probabil a fost rulata mai mult in RO si fara grija.

a rulat cam 30000 in tara :twoup: in mai putin de 2 ani, tind sa cred ca sunt reali, ca nu e uzata piele de pe volan si nici presurile originale,.....daca e cineva din cluj dispus sa vina sa vada masina, il astept cu mare placere...

100.000 avea in germania, acum are 143.000, ....am vazut ca e completa trusa din portbagaj, si roata de rezerva nu a fost scoasa niciodat deacolo....e noua, merg sa vad ce DOT are

Edited by darius_x

arata f bine pe interior la ce sa zic ca nu,insa asa cum souneau colegii,la o masina rulata in de. 110k km si alti 30k km in ro nu-i pica mai nimic,poate poate bratele;pe cand acolo am vazut o gramada de piese schimbate

cel ami simplu iei vin-ul ,te duci la reprezentanta si vezi daca se pupa reviziile din carte cu ce apare la ei;apoi ii verifici km din cheie;asta ca sa iti faci o idee despre km

la e46-le meu i-am schimbat brate+amortizoare+flanse abia pe la 181-182k km,deja avea peste 55k km pe drumurile noastre;dar castea nu avea nici pe dracu'

in fond,in de. cine isi cumpara masina dizal ca sa faca 100k km in 7-8ani

in ro cati prop are ?

edit:daca ai luat-o sa te bucuri de ea si multi km fara pb !

Edited by ionut_marius

Caseta nu avea cum sa cada in doar 30k km cu jante pe 16.

poate a avut jante mai mari, eu stiu.....in talon sunt trecute si pe 18, si fostu proprietar mi a spus ca are si jante pe 18 aftermarket, probabil le a folosit.....ceva vreme

multumesc de urari, eu sunt al 2 -lea proprietar in tara!

da aceeasi culoare am avut si eu pe 318i nFL , Dark Blue Clearcoat e codu de culoare , foarte migaloasa , de spalat se spala problema e ca nu tine , se murdareste imediat , se vede orice urma de praf , se vad foarte usor zgarieturile , e f greu de mentinut in stare buna , mai ales in cazu meu ca era tinuta in spatele blocului unde era la discretia , vecinilor , pisicilor , cainilor etc , in schimb curata arata f bine , mai ales noaptea are o tenta interesanta zici ca e negru cu perla albastra

imi puteti spune daca motorul de 2000 benzina este bun?

as dori sa imi cumpar un seria 3 si va rog, sa imi spuneti eventdual o poza, la cum pot sa imi dau seama daca masina are sau nu pilot automat " in cazul celor care nu au comenzi pe volan "

pai daca nu au comenzi pe volan nu are pilot automat, la ce model de bmw te referi? c an? daca are pilot trebuie sa s aprinda un bec in bord cand pui contactul, are forma unui ceas cu un ac, in dreapta jos la e46