Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Boxa stanga spate care nu mai functioneaza!

dragosvt

Recommended Posts

Am boxa stanga spate care nu mai functioneaza la un E39 din 2001. Am desfacut tot ca sa ajung la ea si am observat ca difuzorul e ok (am conectat boxa din stanga in locul celei din dreapta si functioneaza). Poate sa ma lumineze cineva ce am de facut??? Mentionez ca daca ma joc la "balans" si la "fader" in momentul cand las volumul doar pe boxa stanga spate nu se mai aude nimic. Firele de la boxe intra direct in casetofon sau se duc intr-o statie sau altceva??? Edited by dragosvt

Am boxa stanga spate care nu mai functioneaza la un E39 din 2001. Am desfacut tot ca sa ajung la ea si am observat ca difuzorul e ok (am conectat boxa din stanga in locul celei din dreapta si functioneaza). Poate sa ma lumineze cineva ce am de facut??? Mentionez ca daca ma joc la "balans" si la "fader" in momentul cand las volumul doar pe boxa stanga spate nu se mai aude nimic. Firele de la boxe intra direct in casetofon sau se duc intr-o statie sau altceva???

131372[/snapback]

daca ai amplificator in portbagaj stanga,acolo unde ar trebui sa fie si magazia de cd uri firele se duc intai in amplificatorul ala.daca nu il ai firele merg direct in casetofonul din fata.

daca ai amplificator in portbagaj stanga,acolo unde ar trebui sa fie si magazia de cd uri firele se duc intai in amplificatorul ala.daca nu il ai firele merg direct in casetofonul din fata.

131502[/snapback]

In stanga spate nu am nimic. Au ramas doar doua cablaje (cred ca a avut magazie de CD). Deci inseamna ca defectul il scotocesc in casetofon??

Dar boxa din dreapta ai verificat-o in locul celei din stanga?

Sa nu fie vreun contact imperfect. Eu am patit la fel, dar pe usa din fata.

131540[/snapback]

am pus doar boxa din stanga in locul celei din dreapta si a mers din prima. invers nu am mai schimbat intrucat am considerat ca nu are rost. nu cred ca boxa din dreapta ar putea merge in partea stanga.

Oricum am ramas cam dezamagit de perofmantele boxelor. Au o incinta foarte ciudata ca forma si sunt niste difuzoare de 25W/4ohmi.

sunt curios daca pui alceva in loc cum se aude ceva mai puternic ce dimensiuni au ca eu am niste boxe pe 13 jbl as fi curios cum se aud pe incintele alea

dar din ce stiu eu boxele astea sunt gandite pt incinta respectiva asa canu stiu daca alta boxa se va auzi mai bine...

de aia sunt curios