Jump to content

probleme 520i

daddy_666

Recommended Posts

am si eu o intrebare ...am achizitionat zilele astea un 520i din 97 e masina nu stiu ce sa zic de motor cateodata e ok cateodata parca nu chiar care imi spuneti cate una alta despre 520i ce ar fii de stiu la ele la ce ar trebui sa fiu atent niste sfaturi utile mersi mult .... sper ca am scris pe rubrica care trebe

Pai mai intai citeste cartea tehnica.

De fapt, nu, stai asa, mai intai invata abecedarul si apoi citeste manualul masinii.

ce baiat bun esti ... daca ai observat ceva mergi pe burta ca e apa mica .... cum sunteti voi astea o gramada de bagatori de seama ....niste p**e in drum care va aflati si voi in treaba

daca vrei sal ajuti e om ajutal nute apuca si te lega de altele .. am pus o intrebare ala era subiectu nici decum ce si cum am scris daca ai descifrat si vrei sa raspunzi e ok daca nu nu te baga asa aiurea sa te afli tu in treaba tu ala desteptu se deontologu

Guest poleposition

Auzi, nu-i treaba mea sa descifrez ce scrie orice analfabet pe forum. TU esti cel care trebuie sa se conformeze unor reguli in sensul asta, nu eu.

Iar, aia cu "p**e in drum" s-o folosesti pe maidan cu tovarasii de pet si seminte, acolo unde ti-ai format si educatia probabil.

Edited by poleposition

Auzi, nu-i treaba mea sa descifrez ce scrie orice analfabet pe forum. TU esti cel care trebuie sa se conformeze unor reguli in sensul asta, nu eu.

Ai cu "p**e in drum" s-o folosesti pe maidan cu tovarasii de pet si seminte.

da ma daca mam grabit si am scis aiurea nu trebe sa fi tu ala asa arogantu .... da am gresit incerc sa fiu mai atent nici o problema dar din cate stiu eu se vorbeste frumos .....

@daddy, e cazul sa intelegi ca daca doresti un raspuns corect, trebuie sa formulezi o intrebare coerenta si logica...

textele postate de tine nu au nici cap nici coada, nu mai zic de gramatica (trecem peste asta)...

nu te supara, dar colegii au incercat sa iti sugereze sa folosesti si semnele de punctuatie, altfel textul e foarte greu de urmarit si inteles...

sper ca macar asta sa fi inteles !

@daddy, e cazul sa intelegi ca daca doresti un raspuns corect, trebuie sa formulezi o intrebare coerenta si logica...

textele postate de tine nu au nici cap nici coada, nu mai zic de gramatica (trecem peste asta)...

nu te supara, dar colegii au incercat sa iti sugereze sa folosesti si semnele de punctuatie, altfel textul e foarte greu de urmarit si inteles...

sper ca macar asta sa fi inteles !

da boss am inteles ... si stiu ca gresisem dar putea sa vorbeasca si mai frumos oricum nui stres e greseala mea :twoup: