Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

"Imagine" posesori BMW

23xwe

Recommended Posts

"BMW-ul trage bine pe uscat, dar sa te vad ce faci la iarna, sau pe ploaie ?"

Exact asa mi-a zis si mie un nene care a condus toata viata lui o amarata de 1310 si nu a vrut sa inteleaga deloc ca se inseala amarnic .

Asta pentru ca prea multi isi iau masina pentru imagine.

Pai in cazul de fata ar fi un soi de pardox. Cine isi mai ia BMW, cand imaginea creata astfel, este de cocalar, tigan, ceafa lata etc ? :twoup:

Pai taranusii zic ca daca ai BMW esti smecher , chiar daca e vreo cazatura de masina.

Lexus nu ofera nimic asemanator X6-lui , eu zic ca ai ales foarte bine.

normal,pur si simplu nu ai cum sa compari RX-ul cu X6-le; oricum multi daca ar avea banii necesari(din cei care critica) ar gandi de 3-4 ori inainte de a cumpara o masina doar pt ca are imaginea buna si pe pariu ca tot la premium nemtesc s-ar opri.

Oricum nu e relevant insa daca e sa vorbim ontopic,e clar ca bmw nu are deloc o imagine buna,imagine generala.Chiar acum cateva zile vedem la tv 2 bmw-uri X6 si se zicea de nu stiu ce mita,un scandal ceva probabil n-am urmarit,deci unde e bmw e loc si de mita,interlopi si chestii :))

si daca sunt RRS-uri,RX-uri,XF-uri,xc 60-uri, nu este loc de mita,sa fim seriosi

NU prea ai cum sa schimbi imaginea BMW in Romania pentru ca in alte tari civilizate nu se intampla asta.

Vom scapa peste 10-15 ani cand vor disparea toate cazaturile ucigase de pe drumuri cu piese SH sfidand orice urma a logicii.

Cand toti borfasii, coclarii, burtosii cu lanturi ca la caine vor inceta sa-si mai cumpere asa ceva.

Cel putin la noi marca aceasta a decazut mult din cauza imaginii mancati-as .HAi v-am pupat pa ghiul . :twoup: :)

Edited by Stefan_e46

Vom scapa peste 10-15 ani cand vor disparea toate cazaturile ucigase de pe drumuri cu piese SH sfidand orice urma a logicii.

Nici vorba , astea vor exista mereu , doar ca vor fi e90-uri ca pisicile din ziua de astazi si e60-uri .

Daca nu e interesanta parerea lui Dorel atunci topicul nu are sens (si-asa n-are :twoup:) ) Pentru ca o imagine se construieste pe impresiile cetatenilor,destept sau prost,slab sau gras,batran sau tanar nu conteaza ca e dorel sau nu.Daca intrebi doar posesorii de bmw ce parere au despre bmw nu prea e relevant pentru o imagine generala.

Oricum nu e relevant insa daca e sa vorbim ontopic,e clar ca bmw nu are deloc o imagine buna,imagine generala.Chiar acum cateva zile vedem la tv 2 bmw-uri X6 si se zicea de nu stiu ce mita,un scandal ceva probabil n-am urmarit,deci unde e bmw e loc si de mita,interlopi si chestii :))

Părerea lui Dorel nu prea contează, mulţi dintre oamenii normali pe care-i poţi ĂŽntâlni pe stradă sunt retardaţi.

De câte ori n-am auzit blesteme la adresa unora care mergeau relativ normal...

"Să ajungi ĂŽn primul copac...."

Imaginea BMW se vede ĂŽn faptul că foarte mulţi vor să aibă un BMW.

Plus că, ĂŽn viaţă, n-ai de ce să te iei după gura lumii, după părerea unor oameni pe care nici măcar nu-i cunoşti.

Când mi-am luat maşina am auzit cam tot ce se poate auzi ĂŽn materie.

"BMW-urile astea sunt periculoase."

"Mişto maşină dar sigur consumă mult."

"Nu mi-aş fi luat aşa ceva, e o maşină dubioasă."

Normal că oamenii care mi-ai spus lucrurile astea nu prea aveau cum să cumpere o maşină similară, aşa că părerea lor nu prea contează.

Eu cred că marca BMW are o imagine bună ĂŽn ochii oamenilor raţionali.

Percepţia unor oameni cretini oricum nu poate fi schimbată, aşa că ce rost are să ne obosim degeaba?

Atâta timp cât te comporţi civilizat, iar astfel trebuie să te comporţi oricum, totul este ok.

Orice alt efort ar fi inutil pentru că există destule exemple negative care ies ĂŽn evidenţă mult mai uşor decât unele pozitive.

Edited by Ciupanezu

http://www.gds.ro/Eveniment/2010-11-27/Ame...+familia“ Alta coincidenta :twoup:)

Aseara la realitatea tv era o emisiune,moderatoarea vorbea de spagari de chestii,de aia care-si cumpara acte medicale false si a dat un exemplu ca x-ulescu isi ia certificat medical ca e grav bolnav dar il vezi ca are bmw insa in acte nu e apt de munca,imediat m-am gandit la topicul asta :)) E clar ca oamenii din ce in ce mai mult asociaza bmw cu lucruri rele,daca faci un articol in care spui ca doi camatari s-au taiat si nu spui ca aveau bmw-uri parca n-are sens.

Edited by Alex4Tuning

Imaginea BMW se vede ĂŽn faptul cĂŁ foarte mulĂži vor sĂŁ aibĂŁ un BMW.

...

Atâta timp cât te comporÞi civilizat, iar astfel trebuie sã te comporÞi oricum, totul este ok.

...

Orice alt efort ar fi inutil pentru cã existã destule exemple negative care ies În evidenÞã mult mai uºor decât unele pozitive.

@Ciupa, de data asta te admir !

ai zis niste mari adevaruri, sper ca nu ai baut nimic... :twoup:

oricum, topicul este desuet si inutil...

important e sa fii civilizat pe strada si cu asta s-a spus TOT !

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.