Jump to content

AM PATITOOO!

Recommended Posts

Capsa aia nu se mai inlocuieste, se schimba tot cablul. Pe realoem e cam 300$, cam scump:  http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?mo...040&hg=12&fg=29

AB sunt cei mai potriviti sa iti faca treaba, ce pot sa zic. Cat de bine o fac, nu stiu.

131647[/snapback]

are CASCO si banuiesc ca e de datoria lor sa plateasca tot ce sa stricat la masina...indiferent cine o face,binenteles sa fie toata treaba prin asigurari facuta!!!

Ref. la airbag...???

pai atata timp cat masina nu mai e in granatie aibagul poate sa ti-l puna oricine... daca e de reprogramat sau prostii de astea, tre sa mergi la Autotransilvania la Cluj. Problema e ca daca iti faci masina in alt service, va trebui sa platesti tu operatiunea din buzunarul tau si apoi sa mergi cu factura la casa de asigurari sa iti deconteze (cred).

pai atata timp cat masina nu mai e in granatie aibagul poate sa ti-l puna oricine... daca e de reprogramat sau prostii de astea, tre sa mergi la Autotransilvania la Cluj.  Problema e ca daca iti faci masina in alt service, va trebui sa platesti tu operatiunea din buzunarul tau si apoi sa mergi cu factura la casa de asigurari sa iti deconteze (cred).

131652[/snapback]

nu cred...pt. ca daca service-ul respectiv lucra cu casa de asigurari atunci unde ar mai fi siguranta ca poate eu ma duc la casa de asigurari cu facturi in plus.???Eu asa gasesc mai normal.Asiguratorul verifica prin serviceul care e juridic,ca o persoana fizica sa nu poata face masinarii 1?!?!?!

Edited by saplacan

• 2 weeks later...
apar primele date desppre costul reparatiei masinii:piesele au costat pana acuma (fara manopera ca nu e gata inca) aprox.4500EURO. huh,noroc cu CASCO.

136257[/snapback]

Aoleo, dar ce piese au fost schimbate? Daca era lovita un pic mai tare, te trezeai cu dauna totala... :blink:

Aoleo, dar ce piese au fost schimbate? Daca era lovita un pic mai tare, te trezeai cu dauna totala...  :)

136439[/snapback]

:) ,ia un creion si o hartie: aripa st.fata,far,halogene,senzori,bara fata,capota(un colt doar dar o schimba toata),brat rupt,telescop indoit,janta originala BMW,cauciuc gaurit,ceva conducte pe la instalatia webasto(in rest sper ca-i ok),semiaripa sau aripa interioara ...creca asa i zice,airbag sofer,cablu cu capsa alimentare baterie,...si cam atat cred plus inca ceva plasticarai pe dedesupt.Ajunge??? :blink: :)

zilele astea merg cu ea la reprezentanta la tg.mures.Rog cine stie mai multe sa ma sfatuiasca dupa ce am schimbat toate piesele pe ea(inclusiv airbag sofer) ce trebuie sa verific sau ce inspectie sa cer pe ea acolo???Eu stiu ca airbagul se reprogrameaza si parca se reseteaza erorile din calculator dar ce alte verificari sa mai fac acolo???

zilele astea merg cu ea la reprezentanta la tg.mures.Rog cine stie mai multe sa ma sfatuiasca dupa ce am schimbat toate piesele pe ea(inclusiv airbag sofer) ce trebuie sa verific sau ce inspectie sa cer pe ea acolo???Eu stiu ca airbagul se reprogrameaza si parca se reseteaza erorile din calculator dar ce alte verificari sa mai fac acolo???

137851[/snapback]

??????????????????? :blink: