Jump to content

Vand jante aliaj BMW pe 16'' cu anvelope de iarna

Recommended Posts

De vanzare jante aliaj echipate cu anvelope de iarna pe 16''

Jantele - aliaj,marca PLW Germany 5x120mm 7,5Jx16H ET23 , impecabile,rulate in Germania

Anvelopele - de iarna, Michelin Pilot Alpin 225/55/16 , 2 mai au inca 70-80% si 2 inca 50%

Pret pt.tot setul 380eur

Tlf.0771605024

Locatie - Mures

Trimit si prin curier.

Mai multe poze pot trimite pe mail.

post-28655-1290883702_thumb.jpg

post-28655-1290883732_thumb.jpg

Edited by crsti@n

Ca si o reducere,in pret asigur si transportul.

http://www.okazii.ro/catalog/45365353/jant...e-de-iarna.html

cred ca pretul ar trebui sa fie mai mic.....

tu nu crezi?....adica...asa ca o..... okazie.....

oricum bafta la vanzare!

hmm ...io nu cred ... de ce ? pai aci e ĂŁia cu bmw-urii multe ...si are bani e smekeri vere ....ca doar au avut banet pentru as procura BMWu ... in partea hailalalta pe okazii .... e lumea mai saraca ..... de ce sa ii faci ... e criza si e o perioada de tranzitie ....

Nu inteleg care-i problema unora sa posteze comentarii in topic,atata timp cat nu sunt interesati de informatii despre produs.

Este prea mare plictiseala?Totusi am sa o pun pe seama frustarii si-i rog doar pe cei interesati sa posteze sau sa-mi dea PM.

Ofer orice alte informatii daca nu sunt suficiente,sunt deschis si la negocieri,dar nu mai umpleti topic-ul daca nu va intereseaza rotile.

Pentru ca majoritatea celor ca tine, au impresia ca aici pe forum umbla cainii cu covrigi in coada si aici trebuie sa fie mereu un pret mai mare, decat pe alte site-uri de vanzare, nu esti primul si probabil nici ultimul care face o tiganie d-asta. Daca vrei corectitudine, ofera !

Am sa rog moderatorii sa intervina deoarece nu acesta este scopul topic-ului deschis,sa-si spuna fiecare parerea,ce ar insemna sa posteze fiecare aici parerea lui?Nu cred ca am fost incorect cu cineva,fiecare cere pretul pe care-l vrea si negociaza cat vrea,dar cu cineva care este si interesat nu cu unii care din plictiseala sa faca comparatii sau sa intareasca opinia altuia.Eu consider ca sunt discutii off topic si nu mai intru cu nimeni in polemici,dar va rog abtineti-va si lasati-i pe cei care ar fi interesati de ce am eu la vanzare sa posteze.

Deci anuntul este in continuare valabil,iar pretul se negociaza cu cei interesati.

Am zis ca nu mai intru in polemici,chiar vad ca unii oricat de clar ai scrie nu se pot abtine,de parca nu pot dormi ei linistiti de ce pret cer eu pe bunurile mele si cati se intereseaza de ele,de comparatii cu alte preturi,etc...Se pare ca nu sesizeaza nici un moderator discutiile off topic,asa ca ma vad nevoit sa cer inchiderea topic-ului ! Daca este cineva interesat,am rugamintea sa sune si discut personal.M-am abtinut si am fost cat se poate de decent in discutii,poate prea decent fata de unii care nu mai pot ei de ce mai traieste capra vecinului.

Rog un moderator sa puna capat,sa stearga posturile off topic ori efectiv sa inchida acest topic.

Merci

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.