Jump to content

Cumpar faruri e39 cu xenon

Recommended Posts

Cumpar farurile de e39, neaparat cu semnal alb (daca sunt SH-uri) si in stare cat mai buna.

Sunt deschis :twoup: si la non oem, dar sa fie bune, cat mai bune.

Daca nu gasesc, ce sa fac, astept oferte si pt hella, noi. Asta e.

A, si mai vreau si celebrul suport de pahare.

Edited by ihearto

Multumesc frumos de gazduire. Am cumparat ambele faruri de la userul rzv20, caruia-i multumesc si pe aceasta cale. :twoup: Cum ii multumesc si lui CristiMd, care s-a dus sa mi le verifice.

Mai departe, ca sa nu deschid alt topic (si rog frumos un moderator sa-mi modifice titlul), as vrea sa mai cumpar si urmatoarele:

- scutul de plastic de sub masina, de SUB cutia de viteze, care sa se potriveasca la e39 530d automat.

- cele doua..."gene" (ca nu stiu cum sa le zic altfel :) ) de sub faruri, de fapt chestiile alea de plastic care au si-o banda de cauciuc, care vin imediat sub far si deasupra barii

- carenajul lateral din dreapta fata (deci nu de la sofer), cel care este sub prag, impreuna cu conductele alea de aer care vin prinse de el.

pentru plastice, (carenaje) daca le are cineva, le vreau impreuna cu clipsurile/suruburile de prindere (m-am saturat sa vad ca baEtii imi baga autofiletante de rigips)

Mersi.

Edited by ihearto

• 2 months later...

In continuare, ca vine primavara si iese iarba, as dori:

-scutul de plastic de sub masina, de SUB cutia de viteze, care sa se potriveasca la e39 530d automat.

-carenajul lateral din dreapta fata (deci nu de la sofer), cel care este sub prag, impreuna cu conductele alea de aer care vin prinse de el.

- suportul de pahare, pentru e39.

• 8 months later...

In continuare, ca vine IARNA si ies aburi pe nari , as dori:

-scutul de plastic de sub masina, de SUB cutia de viteze, care sa se potriveasca la e39 530d automat.

-carenajul lateral din dreapta fata (deci nu de la sofer), cel care este sub prag, impreuna cu conductele alea de aer care vin prinse de el.

- suportul de pahare, pentru e39.

Daca nu si nu, ma jor parol ca le iau noi

• 5 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.