Jump to content

DYI brat dreapta

fbuzila

Recommended Posts

asa am avut si eu si am schimbat bieletele si nu am mai avut nici un zgomot...

bratele le-am schimbat pentru ca auzeam un scartait din partea dreapta la curbe...

141079[/snapback]

sa fiu mai explicit: la inceput auzeam batai/zgomote metalice din cauza bieletelor, cand treceam peste denivelari/gropi

dupa ce am rezolvat problema asta am inceput sa aud acel scartait care e tipic de brat uzat...

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

dupa ce am rezolvat problema asta am inceput sa aud acel scartait care e tipic de brat uzat...

141081[/snapback]

ups! luni schimb bieletele!

86 000 km

si dupa cum aratau bratele nu au fost schimbate niciodata...iar culmea bucsele erau in conditii bune...poate din cauza ca masina a rulat numai in germania...

141082[/snapback]

bun asa.

a mea are acum 92.000 dar e rulata exclusiv in RO. :blink: buscile arata ca strivite de tren, dar bratele, culmea arata bine...

ups! luni schimb bieletele!

bun asa.

a mea are acum 92.000 dar e rulata exclusiv in RO. :)  buscile arata ca strivite de tren, dar bratele, culmea arata bine...

141085[/snapback]

pai nici la mine nu aratau foarte rau dar se vedea clar ca nu au fost schimbate...

si probleme avea numai bratul dreapta dar le-am schimbat pe amandoua ca asa se recomanda...

oricum daca te gandesti sa schimbi bratele sa iti iei Meyle din Germania de pe ebay; eu am dat 250 euro pe 2 brate+2bucse; aici in magazin m-ar fi costat 400 Euro!...presupun ca nici in Romania nu is ieftine

Meyle zice ca bratele te tin o viata ( :blink: ) dar oricum mi-au dat garantie numai 2 ani :)

http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?sho...ndpost&p=140227

scuze ca pun link, dar sunt pe punctul de a pleca de la serv. :blink:

masina mea inca mai are garantie (chiar daca e second hand) la AB. (e luata in sistem buy back) , iar participarea mea la costul pieselor e de 50% (din 617 eur cae factura proforma: brate si bucsi) deci aprox 310 eur+manopera...nu prea am optiuni in ceea ce priveste marca piselor...

luni schimb bielete, marti la AB schimb bucsile si apoi vad daca mai face "galagie"...

multumesc pt raspunsuri! :) :)