Jump to content

Vand faruri bi-xenon E46 an 2004

Recommended Posts

Vand faruri originale Bmw E46 marca ZKW (cele mai luminoase), fara nici un fel de problema, fara oglinzi arse. Farurile sunt fabricate in 2004 si vin insotite de drosere, becurile cu xenon etc. Farurile sunt absolut impecabile, complete, fara urechi rupte sau alte defecte. Se pot monta plug & play si la bmw urile care nu au xenon din fabrica. Nu este nevoie de nici o modificare. Farurile sunt Bi-Xenon, adica lumineaza mai puternic pe faza lunga (au in plus o lentila care se ridica pe faza scurta concomitent cu faza lunga).

NU MA INTERESEAZA SCHIMBURI - NU INSISTATI!

FARURILE SUNT IMPECABILE, SE POT PROBA INAINTE DE VANZARE

FARURILE SUNT PERECHE ( STG+DR) PRETUL ESTE PENTRU AMANDOUA

ATENTIE! NU TRIMIT IN PROVINCIE FARA AVANS 100RON BANI CE SE DEPUN IN CONTUL MEU BANCAR - NU DORESC SA LE DEMONTEZ DE POMANA DE PE MASINA!

FARURILE SE POT RIDICA PERSONAL DE LA MINE SAU LE PRIMITI PRIN FAN CURIER DUPA ACHITAREA AVANSULUI - MULTUMESC

pret: 599 euro

tel: 0722 136 236

Vand faruri originale Bmw E46 marca ZKW (cele mai luminoase), fara nici un fel de problema, fara oglinzi arse. Farurile sunt fabricate in 2004 si vin insotite de drosere, becurile cu xenon etc. Farurile sunt absolut impecabile, complete, fara urechi rupte sau alte defecte. Se pot monta plug & play si la bmw urile care nu au xenon din fabrica. Nu este nevoie de nici o modificare. Farurile sunt Bi-Xenon, adica lumineaza mai puternic pe faza lunga (au in plus o lentila care se ridica pe faza scurta concomitent cu faza lunga).

NU MA INTERESEAZA SCHIMBURI - NU INSISTATI!

FARURILE SUNT IMPECABILE, SE POT PROBA INAINTE DE VANZARE

FARURILE SUNT PERECHE ( STG+DR) PRETUL ESTE PENTRU AMANDOUA

ATENTIE! NU TRIMIT IN PROVINCIE FARA AVANS 100RON BANI CE SE DEPUN IN CONTUL MEU BANCAR - NU DORESC SA LE DEMONTEZ DE POMANA DE PE MASINA!

FARURILE SE POT RIDICA PERSONAL DE LA MINE SAU LE PRIMITI PRIN FAN CURIER DUPA ACHITAREA AVANSULUI - MULTUMESC

pret: 599 euro

tel: 0722 136 236

Salut. iti pot oferi 500 euro pe ele. Daca te intereseaza, da-mi te rog PM.

Edited by florin78

Nu te supara...vis-a-vis de pret,cat ai dat tu pe ele,de ceri atat??????????????

Din poze se vede clar ca masina nu a venit din fabrica dotata cu aceste faruri?!

De ce sunt asa scumpe,cand iti iei noi mult mai ieftine!!?!?!?!

Sau nah iti mai gasesc o varianta,iti iei lupe noi si iti pui pe faruri zkw!

Nu te supara...vis-a-vis de pret,cat ai dat tu pe ele,de ceri atat??????????????

Din poze se vede clar ca masina nu a venit din fabrica dotata cu aceste faruri?!

Tocmai ca masina nu a avut xenon si farurile le-am cumparat separat. Noi sunt peste 900euro bucata ! daca doresti sa -ti iei lupe si sa le montezi separat cu poxipol, esti invitatul nostru. O sa te rugam sa faci si un tutorial :twoup:

Tocmai ca masina nu a avut xenon si farurile le-am cumparat separat. Noi sunt peste 900euro bucata ! daca doresti sa -ti iei lupe si sa le montezi separat cu poxipol, esti invitatul nostru. O sa te rugam sa faci si un tutorial :twoup:

Suntem mai multi care am montat lupe. Totul a costat pana in 200 de dolari si iti garantez, atat eu, cat si ceilalti colegi care si- au montat, ca luminozitatea si calitatea este mult peste cele OEM care le dai cu 600 de euro, a caror lupe au cel putin 6-7 ani de uzura. Bafta.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.