Jump to content

bmw e39

Recommended Posts

Salut prietene care nu stii sa faci nik altceva decat sa injuri.tot cu junghiul ala de 520i cu puntea stramba si tavalit din toate unghiurile,pe care vrei sa-l vinzi vreunui necunoscator, te chinui?Da-i foc si suna la 112! :twoup: Edited by lazarfl76

Salut prietene care nu stii sa faci nik altceva decat sa injuri.tot cu junghiul ala de 520i cu puntea stramba si tavalit din toate unghiurile,pe care vrei sa-l vinzi vreunui necunoscator, te chinui?Da-i foc si suna la 112! :twoup:

nu vreau sal vand simpaticule daca vrei sa stii ... chiar azi am luat o noua caroserie la masina si mai aveam un motor de 2,3i care am sal pun pe masina si daca tu ati permiti masina smechera atunci bravo tie nu te mai lua aiurea numai sa te afli in treaba ok ?

Salut prietene care nu stii sa faci nik altceva decat sa injuri.tot cu junghiul ala de 520i cu puntea stramba si tavalit din toate unghiurile,pe care vrei sa-l vinzi vreunui necunoscator, te chinui?Da-i foc si suna la 112! :)

nu vreau sal vand simpaticule daca vrei sa stii ... chiar azi am luat o noua caroserie la masina si mai aveam un motor de 2,3i care am sal pun pe masina si daca tu ati permiti masina smechera atunci bravo tie nu te mai lua aiurea numai sa te afli in treaba ok ?

apropo cu injuratu nu am injurat pe nimeni nu am jignit pe nimeni .....

probabil ca pe forum nu ai injurat si nu ai jignit pe nimeni,ca te zburau moderatorii de nu te vedeai...si totusi am retineri:cate conturi ti-ai facut pana acum pe forumul asta si care e motivul?!!!!!!!!!!!!!!ce incerci sa ascunzi?

-de injurat m-ai injurat si m-ai jignit pe mine acum 2 zile,e adevarat,nu pe forum,dar vad ca nu mai tii minte.se pare ca memoria iti joaca feste!

-nu am nici o masina smechera pt ca nu imi permit si ma straduiesc sa o intretin pe asta pe care o am,iar cand vad oameni ca tine,lipsiti de caracter,care incearca sa prosteasca lumea cu masini care au suferit daune totale,strambe din toate unghiurile,vopsite cu spray-ul,etc,cu care risti sa sari de pe strada intr-un copac in orice moment,ma simt obligat sa postez pe forum in asa fel incat titi cei care vor citi acest topic sa stie cine esti si cu ce te ocupi.

-iar acum,ca tot te-am dat de gol,mai fa-ti un cont!

da e adevarat ca team injurat nu am zis ca nui adevarat team injurat pe messenger dar zii si din ce motiv ce mail miai dat ? da am luat o masina care a fost lovita eu nu ma pricep la masinile car sunt lovite .... si spre surprinderea ta nu incerc sa o vand ca o fac o aranjez pt mine ... asa ca nu are rost sa te tot bagi in seama ca nui vad rostu oare chiar nu ai altceva de facut decat sa ma urmaresti pe mine ? sau teai indragostit de mine tin sa te anunt ca daca esti de omu la carei plac barbatii eu nu sunt si mim facut mai multe conturi pt ca imi schimbasem mailul si nu am stiut ca pot sa imi schim din optiunile de pe forum adresa de mail ... multumit domnu lazarfl76

da e adevarat ca team injurat nu am zis ca nui adevarat team injurat pe messenger dar zii si din ce motiv ce mail miai dat ? da am luat o masina care a fost lovita eu nu ma pricep la masinile car sunt lovite .... si spre surprinderea ta nu incerc sa o vand ca o fac o aranjez pt mine ... asa ca nu are rost sa te tot bagi in seama ca nui vad rostu oare chiar nu ai altceva de facut decat sa ma urmaresti pe mine ? sau teai indragostit de mine tin sa te anunt ca daca esti de omu la carei plac barbatii eu nu sunt si mim facut mai multe conturi pt ca imi schimbasem mailul si nu am stiut ca pot sa imi schim din optiunile de pe forum adresa de mail ... multumit domnu lazarfl76

Invata limba romana,scris si vorbit(dar in mod deosebit "scris"), dupa care mai discutam!Analfabetismul prin excelenta ar trebui premiat iar tu a-i lua doar premiul I,stiai?

Invata limba romana,scris si vorbit(dar in mod deosebit "scris"), dupa care mai discutam!Analfabetismul prin excelenta ar trebui premiat iar tu a-i lua doar premiul I,stiai?

termina cu jignirle ca nu team jignit parerea mea e ca ar trebui sa reiei scoala si sa ai cei sapte ani deacasa asa cum sunt eu anlfabet si cum ma faci tu eu sunt putin mai respectos ca tine cu toate ca sunt maghiar dar sunt mai respectos fata de tine care esti un inputit si o jigodie te rog sa nu mai te bagi in seama cu mine ca nu am avut nici o discutie cu tine asa faci gandesti ca esti fata mare la maritat nu inteleg de ce te tot bagi asa in seama ca un inputit de om ce esti ADMINISTARTORII SITEULUI VA ROG BOLACTI CEVA SAU FACETI CEVA SA NU SE MAI BAGE OMU ASTA CU MINE IN SEAMA CA NUMA AL INJUR SI NU VREAU SA MA DATI AFARA PT UN NIMENI IN DRUM :twoup: