Jump to content

Vreau un sfat

kathalin

Recommended Posts

• Replies 82
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

un pic de greseala a mea pe care mi-o asum unde se vede ca eu nu am respectat incadrare cu 50 de metri (daca nu cumva ma insel eu si trebuia sa intru pe banda 1 cu 50 de metri inainte si eu am intrat cam cu 30-35m)

Pana la urma cred ca veneai de pe banda 2 direct in parcare  :twoup:

Incet incet spui tot  :)

Eee oricum nu ramane asa,de urechi va fi tras si putin speriat,o sa fac presiuni,sa nu puna capu linistit pe perna seara,sa se gandeasca la ce a facut .

:twoup: cel mai probabil vei primi raspunsul pe care l-am auzit si eu de la un functionar . La -25% ce vrei ?? :)

Pai omul de pe banda a doua intra pe banda unu si la 30 de metri se opreste sa intre in dreapta e corect??Daca ai treaba in dreapta...nu inteleg ce cauti pe a doua banda,esti din zona,cunosti traseul,stii ca tre sa intri acolo....halal condus.Acum si daca iti da dreptate sau nu,nu mai sta pe banda a doua cand ai treaba la dreapta,nu e nici o rusine sa mergi pe dreapta.....macar daca erai in alt oras si nu iti mergea navi....

M-am intors de la serviciu ,am vizionat 3 filmulete scurte de max 10-15 sec din diferite unghiuri,partea proasta e ca sunt cam neclare,administratoru cladiri in schimb zice ca trebuie sa se intereseze daca poate sa mi le dea pentru a merge in instanta cu ele (eu am incercat sa ii zic k nu mai ma duc si le vreau doar pentru mine asa),sa vedem cum fac sa le iau de la el.In esenta in 1 din ele se vede clar cum eram pe banda 1 eram cu roata din dreapta pe bordura si vine asta tare si ma loveste,in altul se vede asta ca avea o viteza foarte mare(masina mea abia se deplaseaza si asta vine tare~)si in al 3 un pic de greseala a mea pe care mi-o asum unde se vede ca eu nu am respectat incadrare cu 50 de metri (daca nu cumva ma insel eu si trebuia sa intru pe banda 1 cu 50 de metri inainte si eu am intrat cam cu 30-35m).Oricum azi am discutat cu cineva in masura si spune ca in prop de 80% sunt sanse sa castig,dar ca asta poate dura si cateva luni bune,ca sunt sanse ca imaginile video sa nu fie admise ca proba(NU VAD DE CE!!!!!),si asta imi zice k nu merita!

Desi ma macina un sentiment de razbunare si vreau dreptate ma mai gandesc daca merita sau nu.Voi vedea ...

Prima proba in instanta si cea mai veridica este proba cu martorii iar ce a de a 2 a sunt inregistrarile video.

Daca soliciti sa aduci ca proba imaginile video ti le vor accepta numai ca daca nu sunt clare nu te vor ajuta cu nimic.

Cel mai bine este sa nu te complici si sa aduci un martor daca vrei sa castigi.

Stiu ce vorbesc.