Jump to content

Folie geamuri!

roshu2010

Recommended Posts

salut, am folie destul de inchisa si pe geamurile din fata si respectiv pe cele din spate si luneta si nu este omologata...am vreo sansa ca cineva sa mi-o omologheze ca sa nu am probleme sau trebuie sa o dau jos pe cea de pe fata neaparat? Daca as putea sa o omologhez undeva, unde as putea merge?

multumesc!!!

deci pana la urma se poate sa le ''omologhez'' sau nu ?

Parca stiam ca in ultima perioada au interzis si acea folie de 30% pe fata....nu mai stiu exact

Din curiozitate : de ce este folia asa mare problema...cu ce incurca pe altii? de ce nu este permisa?

si cum o dau jos ca nu e foarte simplu, cred?

numai amenda primesc? am inteles ca se poate retine si certificatul de inmatriculare....este adevarat?

Pai am spus mai sus, amenda si excursia la RAR (ca sa-ti recuperezi certificatul, dupa remedierea problemei care a dus la luarea certificatului).

Folia o dai jos tragand de ea... numai ca in functie de calitatea ei si de cand e pe masina e posibil sa se desprinda de pe geam doar o folie transparenta iar culoarea sa ramana pe geam.. in cazul asta ai de frecat geamul.

Edited by ASs

Degeaba iei omologare pe fata daca politistul o vede inchisa :twoup:.

Am prieteni care o aveau "omologata" pe fata si s-au rugat 30 min de politist sa nu le ia talonul.

Din cate am inteles nu ai voie cu nimic pe fata... nici 73%, nici 80%, nici 90% vizibilitate..... NIMIC.

Degeaba este omologata de RAR pentru ca "gaborul" iti ia talonul daca vrea :)

si daca ramane culoarea pe geam cu ce ar fi indicat sa frec geamul? Folia este lumar, nu-i foarte proasta deci sper sa iasa relativ usor....

mersi pt sfaturi

Incearca si tu ce ai la indemana, n-as putea sa-ti spun ce produs dar pot sa spun ca ai de frecat... mai mult sau mai putin, asta depinde de solutia care o vei folosi.

Ai voie cu folie si pe fata dar sa respecte transparenta indicata in lege,pe fata trebuie sa fie o tenta mica de tot,aproape invizibila unui ochi ,e ca si cum nu ai avea ,iar cu retinerea talonului daca ai autorizatie politistul nu poate sa masoare gradul de transparenta,ca se practica la noi sa iti ia talonu ca i se pare lu mai inchisa e alta poveste .

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.