Jump to content

vand comenzi volan pentru volan sport sau m

Recommended Posts

Salut Gabi!

As fi interesat d euns et de comenzi, am volanul sport dar fara comenzi. M-ar interesa daca poti sa-mi spui daca nu am comenzi pe masina imi pot pune si sa fie complet functionale?, cel mai mult ma intereseaza sa imi mearga pilotul automat.

Masina pe care o am e un 320d din 2000, deci nfl. Si daca la comenzi dai si firele sau mufele care mai trebuie pentru instalare.

Multumesc anticipat!

Emanuel, tel. 0766 517 027

Salut Gabi!

As fi interesat d euns et de comenzi, am volanul sport dar fara comenzi. M-ar interesa daca poti sa-mi spui daca nu am comenzi pe masina imi pot pune si sa fie complet functionale?, cel mai mult ma intereseaza sa imi mearga pilotul automat.

Masina pe care o am e un 320d din 2000, deci nfl. Si daca la comenzi dai si firele sau mufele care mai trebuie pentru instalare.

Multumesc anticipat!

Emanuel, tel. 0766 517 027

da , poti sa le montezi si sa le faci functionale, dar mai ai nevoie de un cablaj , nu am cablajul, vezi ca este un topic pe forum cum trebuie montat si facute legaturile.

Pai daca zici ca o sa-mi mearga si pilotul automat, ma bazez pe cuvantul tau. Am atasat 2 poze cu volanul meu. Nu as avea nevoie de trimul de jos pt ca deja il am. Te-as ruga daca ne putem intelege la 300RON cu tot cu transport, iti dau datele sa-l trimiti, ce zici? :twoup:

Multumesc anticipat!

Am tot citit pe topicurile legate de DIY pt. comenzi, se spunea ceva de EML, eu nu am asa ceva pe bord, are vreo importanta?

post-16705-1291490872_thumb.jpg

post-16705-1291490885_thumb.jpg

Edited by emanuel_exa

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.