Jump to content

Alt accident clasic

Bobo1987

Recommended Posts

http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/cum...rdut-viata.html

Din nou un BMW implicat, insa noutatea, daca o pot numi asa, este ca soferul BMW-ului este nevinovat. Nu el a provocat accidentul.

Insa, din nefericire, alti doi tineri au intrat in pamant pentru un moment de teribilism. Praf s-a facut Renault-ul Clio in care se aflau cei doi... Dumnezeu sa-i ierte!

BMW-ul vad ca s-a tinut tare...

Nu-mi dau seama exact ce BMW este... Am impresia ca este un E39... :twoup:

pe mine ma sperie gandu ca te poti trezi cu un idiot dinasta si te poate nenorocii pe viata... "ihihiiiii"...

Da, sa stii ca ai dreptate. Vezi exemplul aluia cu X3 din C-ta, care mai era si baut, circula cu viteza ca berbecul in conditiile in care vremea era nefavorabila, a intrat pe contrasens si a lovit un Taxi Kalos si l-a omorat pe taximetrist, iar el a scapat nevatamat. Am inteles ca avea 22 de ani taximetristul... :twoup:

Este un topic cu acel accident chiar aici la sectiunea Accidente...

Da, noroc ca a fost BMW.

Sincer doamne fereste pe orcine de asemenea evenimente neplacute, dar sincer acuma cand iti cumperi o masina trebuie sa ai in vedere si calitatea, nu doar taxele si consumul!

Ca unii mai si uita cat de fragil este viata unui om.

Drumuri bune sa avemi cu totii.

Eu sunt de parere ca atunci cand iti cumperi masina, sa fii in primul rand tu prevazator si responsabil. Degeaba iti iei masina buna daca esti berbec... :)

Si daca esti prevazator si responsabil....cum prevezi un zmeu deasta??????? cand esti in locul tirului...

http://www.220.ro/faze-tari/Asa-Da-Distractie/uigC3GKs89/

tot nu inteleg de ce sa faci asa??? :twoup:

Eu sunt de parere ca atunci cand iti cumperi masina, sa fii in primul rand tu prevazator si responsabil. Degeaba iti iei masina buna daca esti berbec... :)

Si daca esti prevazator si responsabil....cum prevezi un zmeu deasta??????? cand esti in locul tirului...

http://www.220.ro/faze-tari/Asa-Da-Distractie/uigC3GKs89/

tot nu inteleg de ce sa faci asa??? :twoup:

Un pic offtopic:Am vazut ieri seara(in jur de 19.00) pe DN2 undeva la jumatatea drumului Urziceni-Bucuresti(aproape de Sinesti) un Passat break(sau golf break,nu mi-am putut da seama) pe partea dreapta,infipt pana la jumatate in cabina unui TIR care ajunsese cu el tarat sub bot pe aratura vreo 15 metrii.

Din break-ul mai era vizibila doar jumatatea din spate,cei din fata nu cred ca au avut vreo sansa.Bucati mari de pamant zburasera pe sosea,traficul era ingreunat.Parbrizul tir-ului lipsea total.

Ambulante nu mai erau,doar vreo 3 insi de la descarcerare care nu prea se grabeau sa scoata epava din tir.

Inca nu am gasit vreo stire pe net despre accident.

Eu sunt de parere ca atunci cand iti cumperi masina, sa fii in primul rand tu prevazator si responsabil. Degeaba iti iei masina buna daca esti berbec... :twoup:

Eu cand am spus lucrul ala, ma refeream la fiecare sofer in parte, adica o regula generala. Daca fiecare in parte s-ar gandi sa fie in primul rand el prevazator si responsabil, atunci nu cred ca s-ar mai intampla chiar atatea accidente groaznice pe sosele...