Jump to content

Vand 4 Jante Styling 32 pe 17" 5x120

Recommended Posts

Vand:

* 4 Jante Styling 32 pe 17" 5x120 ET41 / 7,5J x 17"

pt BMW E36 E46 E90 E91 E92 E93 Z3 Z4

PRET 330 EURO (negociabil)

* 4 Anvelope Nokian 225 50 17 de iarna(DOT YLDX 4707)

PRET 200 EURO FIX

detalii pe PM sau Topic

Valabil doar ptr Bucuresti si Ilfov

Edited by daniel LNC

Ce te-a apucat domnu?

bai toata lume imi zice ca dau ca dracu pe seria 1 :twoup:

astea cica se potrivesc mai mult pe e36 sau e46 si am tot stat si m-am uitat si nici mie nu prea imi plac cum dau,

am ochit la cineva din Iasi o pereche de Rial Nogaro pe 17''(exact cum le am pe celelalte de vara(alea sunt pe 18'') si mi s-a pus pata :) numai ca alea 2 dintre ele sunt de 9jx17 si nu stiu daca merg anvelope de 225 pe ele?

Edited by daniel LNC

Ce te-a apucat domnu?

astea cica se potrivesc mai mult pe e36 sau e46 si am tot stat si m-am uitat si nici mie nu prea imi plac cum dau,

am ochit la cineva din Iasi o pereche de Rial Nogaro pe 17''(exact cum le am pe celelalte de vara(alea sunt pe 18'') si mi s-a pus pata :) numai ca alea 2 dintre ele sunt de 9jx17 si nu stiu daca merg anvelope de 225 pe ele?

Sunt de iarna, nu conteaza aspectul, sa fie utile. Am pus eu astazi 205/50/17 pe 8,5 si stau bine.

Ia uite ce jante am eu de iarna: http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?s=&...t&p=1296863

Bafta la vanzare, jantele arata bine, merita banii !

Ce te-a apucat domnu?

Sunt de iarna, nu conteaza aspectul, sa fie utile. Am pus eu astazi 205/50/17 pe 8,5 si stau bine.

Ia uite ce jante am eu de iarna: http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?s=&...t&p=1296863

Bafta la vanzare, jantele arata bine, merita banii !

vezi stii tu ce vand,merci frumos @B :)

salut, te intereseaza un schimb la anvelope ( eu am 245-45-17 toate 4 continental winter sport cu protectie ), stare foarte buna dar sunt prea mari pt mine din pacate. eventual iti dau si diferenta sunt din bucuresti jantele sunt pe masina se pot proba. multumesc

salut, te intereseaza un schimb la anvelope ( eu am 245-45-17 toate 4 continental winter sport cu protectie ), stare foarte buna dar sunt prea mari pt mine din pacate. eventual iti dau si diferenta sunt din bucuresti jantele sunt pe masina se pot proba. multumesc

nu multam frumos(ma refer la anvelope),m-ar fi interesat mai degraba un schimb de jante(in special cu buza) da jantele le am pe masina....

Edited by daniel LNC

• 2 weeks later...
Un schimb cu cele din poza te intereseaza ,sunt ATS pe 17.Fara cauciucuri + diferenta din partea mea.

sal calin,

imi pare rau nu ma mai intereseaza schimb,mi-am luat niste jante dotz mugello si cu astea nu mai am ce face decat sa le vand,sorry :twoup:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.