Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Am o problema grava!

CAR525tds

Recommended Posts

nu stiu unde ai vazut tu asa niste preturi. am dat acum doua telefoane la doua magazine de piese auto si pretul e intre 6.9mil si 7.2mil la un radiator 525tds

LE: SH am gasit la 70euro

133085[/snapback]

In ce oras?Si ce producator?Sper ca nu romanesti din alea care se comercializeaza la magazinele de la intrarea din BUC?

Edited by CAR525tds

In ce oras?Si ce producator?Sper ca nu romanesti din alea care se comercializeaza la magazinele de la intrarea din BUC?

133086[/snapback]

in Timisoara. e de import, dar sper ca nu te astepti sa fie original bmw :blink:

LE: ai clima pe msina ? daca nu.. poate sa fie kiar mai ieftin

Edited by zody

in Timisoara. e de import, dar sper ca nu te astepti sa fie original bmw :blink:

133090[/snapback]

Da de unde original?Ala cred ca e vreo 400e.E na asta e in Moldova e mai slabuta piata auto mai ales ca occidentul e cu vreo 900 km(cred)mai aproape de voi.De la 6.5 mil pana la 8.5 cred ca e transportul deci tot aia e.

Vezi daca nu cumva prinde aer pe undeva prin instalatie...ca atunci este afectata functionarea termostatului (care nu se mai deschide) si se incalzeste extrem de mult si...e normal sa inceapa sa fiarba :blink:

134261[/snapback]

Daca prinde aer pe undeva inseamna ca trebuie sa si curga pe undeva?Cum pot sa verific?

daca curge pe radiatorul de caldura, e mai greu sa observi, pierderi, oricum parerea mea e ca daca pierzi in limite acceptabile (adica nu tot deodata, ca atunci ai observa sigur :blink: |)nu ar treb sa ajunga asa repede pe rosu.mai degraba cred in faza cu radiatorul infundat, mai ales ca 1/2 e fierbinte, 1/2 e ,,caldutz",deci vezi cu radiatorul , daca ar fi niscai sonde sau termostat nu ar treb sa mearga pe 1/2, deci daca ai schimbat tu motorul...un radiator..., si ar trebui sa verifici si coolerul de ulei.Parerea mea...

Radiatoarele artea se infunda asa usor?Sincer nu l-am verificat dar nici nu stiu cum sa il verific.Alta chestie care probabil e importanta:cand se fierbe motorul pe partea stanga(langa vasul de expansiune)radiatorul e fierbinte si in dreapta e caldut(unde e cupla electroventilatorului)E cumva un sema ca e infundat?

132692[/snapback]

Eu zic 99% ca ti-e infundat radiatorul... Stiam ca asta este semnul de certitudine cand ti-e infundat... (intr-o zona mai rece si intr-o zona fierbinte).

daca curge pe radiatorul de caldura, e mai greu sa observi, pierderi, oricum parerea mea e ca daca pierzi in limite acceptabile (adica nu tot deodata, ca atunci ai observa sigur :blink: |)nu ar treb sa ajunga asa repede pe rosu.mai degraba cred in faza cu radiatorul infundat, mai ales ca 1/2 e fierbinte, 1/2 e ,,caldutz",deci vezi cu radiatorul , daca ar fi niscai sonde sau termostat nu ar treb sa mearga pe 1/2, deci daca ai schimbat tu motorul...un radiator..., si ar trebui sa verifici si coolerul de ulei.Parerea mea...

135607[/snapback]

Ce poate sa afecteze coolerul de ulei?Si cum se curata un radiator?Sau e de unica folosinta?

Eu am avut la un E28 524 td coolerul de ulei spart, nu am gasit unul (sh fireste)si l-am inlokuit cu o teava, am avut permanent , dupa aceeaa probl cu temperatura, nu as putea sa-tzi spun tehnik ,,de ce", dar asa am si dat-o ..cu buba, deci...dar incepe totusi cu cel mare de apa, nu-i normal sa mearga 1/2, iar pe urma... ce sa faci ...le incerci pe toate..., nu prea ai de ales, dar as putea sa jur ca dupa schimbarea rad de apa..,,te-ai scos"..Bafta

• 2 years later...