Jump to content

Oglinzi furate

Haurar

Recommended Posts

Buna seara! Am constatat cu stupoare in seara asta ca mi s-au furat oglinzile de la BMW-ul meu , din parcare , dintr-o zona foarte linistita , stantate cu nr. masini B 75 HAU....Intru-cat lucrez intr-un domeniu in care imi trec prin mana si lucrez cu multe BMW-uri , va anunt ca daca vad oglinzile mele la vreun BMW sau vreun coleg forumist , ii fac vreo 2-3 dungi pe masina si chem si politia e deasupra ...Sa vedem de unde le are...

exagerezi!dupa cum afirmi,condamni membrii forumului... :twoup: ne crezi hoti?

Nu ma intereseaza cine este , de unde este , ca e membru sau nu , sa il fereasca Cel de Sus sa dau peste oglizile mele la altcineva pe masina....O sa mai vedem atunci...

Nu ma intereseaza cine este , de unde este , ca e membru sau nu , sa il fereasca Cel de Sus sa dau peste oglizile mele la altcineva pe masina....O sa mai vedem atunci...

Ce bine ca nu vin de la seria 3 .

Daca ai deschis topicul ca sa ameninti si sa sperii hotii, cred ca ai gresit forumul.

Pentru oglinzile furate exista deja un topic dedicat, unde sunt relatate toate intamplarile de acest gen.

Discutia continua acolo.

Daca ai deschis topicul ca sa ameninti si sa sperii hotii, cred ca ai gresit forumul.

Pentru oglinzile furate exista deja un topic dedicat, unde sunt relatate toate intamplarile de acest gen.

Discutia continua acolo.

Asta ai inteles tu? Ca vreau sa amenint sau sa sperii hotii? Eu mi-am relatat intamplarea , si ce am de gand sa fac....Daca vrei , o sa pun niste poze pentru tine ( in caz ca le depistez pe undeva)...Restul sunt vorbe...

Este o amenintare publica,dupa cum vad?

ce ti-a venit frate?ai inebunit?

Daca asta nu e amenintare, atunci ce e, binecuvantare ? :twoup:

Oricum, presupunand prin absurd ca iti gasesti oglinzile tale pe masina altuia, mare lucru nu poti face.

Evident, te poti duce sa-l iei pe ala la omor si sa-i strici masina. Din pacate, in asememea situatie tu o patesti.

Acela poate declara ca a fost cumparator de buna credinta, le-a luat de la unul care i-a aratat talonul, a zis ca au fost ale lui dar din varii motive si-a schimbat numarul la masina sau si-a pus oglinzi de M ori heliomate, etc.

Ca urmare, politia ii va lua oglinzile si ti le va da tie inapoi. El probabil ca nu va pati nimic, va da doar o declaratie.

Tu insa vei fi acuzat de distrugere - daca i-ai zgariat masina si de vatamare corporala - daca apuci sa-l pocnesti.

nu stiu daca e de plans sau ras insa am ras din suflet cat de nacajit e omul ca i s-au furat oglinzile intr-un fel prea tare fiind in stare sa ne ameninte cu vatamare corporala frate si eu as fi suparat dar hai sa fim seriosi prea te crezi Jackie Chan reincarnat in Sherlock Holmes :) dale-n spanac iti pui altele cu 10 roni si speri sa nu ti le ia prea devreme cunosc baieti care au ramas fara roti si nu le-a mai recuperat niciodata :)

Sa moara cipilan daca imi ia cineva ceva de pe masina o sa aiba deaface cu Gigimuci :twoup:

Buna seara! Am constatat cu stupoare in seara asta ca mi s-au furat oglinzile de la BMW-ul meu , din parcare , dintr-o zona foarte linistita , stantate cu nr. masini B 75 HAU....Intru-cat lucrez intr-un domeniu in care imi trec prin mana si lucrez cu multe BMW-uri , va anunt ca daca vad oglinzile mele la vreun BMW sau vreun coleg forumist , ii fac vreo 2-3 dungi pe masina si chem si politia e deasupra ...Sa vedem de unde le are...

Salut ! Nu esti singurul care a ramas fara oglinzi, eu am ramas fara ele in fata sectiei de politie , nu erau stantate, noaptea bineinteles ! Acum 8 luni le-am stantat si de atunci vad ca nu mai prezinta interes pentru hoti !

nu mai ai cum sa le vezi , acum se sterge nr tot chimic si se sableaza in alta parte noul nr . Am vazut f multe bmw asa

Nu cred ca ai cum sa le mai faci lucioase, va ramane o dunga matuita jos. Nu cred ca multi ar circula cu asa ceva pe masina.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.