Jump to content

seria 3x/seria 5x

lucian1

Recommended Posts

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

mhm...mhm...a revolutionat X-u de pe un an pe altul,s-a dat de trei ori peste cap ca Greuceanu :blink:. Quattro a revolutionat sistemul de tractiune integrala de acum 25 de ani,si tot imbatabil a ramas si este.X5 e cea mai slaba masina cu aptitudini off-road din segment,se stie asta.In fine...discutia asta e copilareasca si Off-topic Edited by IulianE

nu este deloc off-topic :) uite o sa caut revista era parca auto moto und sport in care s-a facut un test 530xd si audi "a seis" 3.0Tdi Quattro si am sa iti zic, stiu ca esti fan audi :) nu te mai supara :blink: nu spun ca nu este bun quattro doamne fereste dar poate noul X drive este si mai bun sau poate la fel sau poate mai slab nu se stie cert este ca mi-as dori ceva 4x4 iarna asta pt ca mi-am vandut jeep-ul si iarna asta ... :)(

nu ma supar,dar de ce pui problema asa?...gresesti...sun fan Audi si BMW.Si mai presus de toate sunt impartial.Am citit foarte mult de sistemul Quattro si noile diferentiale inteligente Torsen...ideea e ca Quattro e o super tehnologie si electronica care se detaseaza de multe sisteme de tractiune integrala(acum vb din reviste de specialitate)

pS:sunt mega fan Cadillac

Edited by IulianE

oricum un lucru este cert iarna poti sa ai si 6x6 daca nu ai anvelope de iarna degeaba, am ras anul trecut de unu cu un "a seis" 2.5tdi quattro la trei brazi :)) omu era smecher era 4x4 si cauciucuri normale si sa vezi ce a ramas el in zapada :blink: deci degeaba ai 4x4 daca nu ai si anvelope de iarna

nu cred in asta !!! nu cred ca X5 u ala sa nu poata sa urce panta aia....daca observi soferii ii da la blana ca sa patineze intentionat !

133096[/snapback]

pai tu in ce dracu crezi?crezi in ceva?....Si daca ii da blana ce?toti ii dau blana.....si taie sistemul de control al tractiunii ....tocmai aici se vede inteligenta sistemului quattro....

Edited by IulianE

X-drive e un sistem inteligent care se bazeaza pe multa electronica.Daca vreti performante in teren greu atunci luati o masina cu reductor facuta pt teren greu -Toyota Landcruiser.X-drive e la fel de performant ca si quattro.Chiar la reprezentanta Bmw era un pliant din Auto motor si Sport in care era comparatie directa intre Audi A6 avant 3.0tdi quatro si Bmw 530xd touring.Au fost aproape la egalitate.DIn ce am citit , la Audi interveneau prea repede sistemele electronice astfel prin zapada masina nu putea inainta cu viteza mare , derapaje sau mai stiu eu ce artificii.Bmw dadea o libertate mai mare de miscare soferului.Audi a inventat quattro si a revolutionat lumea raliurilor si automobilelor dar Bmw foloseste un sistem 4x4 la fel de performant....Si X5 a avut doua sisteme de integrala.Cel mai rudimentar care a fost pana la facelift si acum X-drive ce a debutat pe X3.si X-drive e un sistem foarte bun.Pe E46 nu cred ca a fost X-drive.X-drive variaza raportul intre punti.Vechiul sistem parca are fix dupa cum zice si zixx.

cosmin...ce incerc sa spun.Eu am V8 Quattro...an de fabricatie 1989,si inca de atunci Quattro variaza sistemul intre punti,inca de acum 17 ani....pe cand la BMW e chestie foarte recenta.

Ma bucur ca pot discuta cu cineva profesionist si civilizat....

pai tu in ce dracu crezi?crezi in ceva?....Si daca ii da blana ce?toti ii dau blana.....si taie sistemul de control al tractiunii ....tocmai aici se vede inteligenta sistemului quattro....

133101[/snapback]

http://video.google.com/videoplay?docid=9072883197544018466

Acum ce mai ai de spus?daca vrei sa discutam hai sa discutam despre ce este acum, nu despre ce a fost quattro.xdrive este cel mai bun sistem de tractiune integrala al mometului.quattro a fost.

doamne cata idiotenie exista pe lumea asta....si ce vrei sa zici cu asta?2 masini puse cu curu pe role....si?la cata electronica are A8 ala pun pariu ca se poate transfera puterea pe spate.

Amice ...daca tu crezi ca asta e modul cel mai elocvent de a da un verdict in ceea ce inseamna cel mai bun sistem de tractiune integrala,cu riscul de a fi sanctionat,esti un mare idiot.punct

[...]

pS:sunt mega fan Cadillac

132914[/snapback]

Dedicatie speciala pentru tine... Dupa opinia mea unul din cele mai bune review-uri TopGear: http://www.youtube.com/watch?v=-YGFM4Qf32U

nu cred in asta !!! nu cred ca X5 u ala sa nu poata sa urce panta aia....daca observi soferii ii da la blana ca sa patineze intentionat !

133096[/snapback]

Si mie mi s-a parut tras de par testul. Unii pareau FOARTE timizi.