Jump to content

seria 3x/seria 5x

lucian1

Recommended Posts

[...] cu riscul de a fi sanctionat, [...]

133234[/snapback]

E pacat sa-ti asumi riscul. Ai doar un avertisment. Dar data viitoare nu sunt asa conciliabil. Si tu te laudai ca se poate vorbi civilizat.

Esti pe un forum BMW, ce te astepti, sa-ti laudam Audi-ul? In primul rand ala e un A6. In alta ordine de idei, weekendul trecut am facut un test drive cu un A4 si am avut cateva zile un E90. Saracul A4... :blink:

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ala e A8 toata ziua....uita-te mai atent.E dubios cat de mult stii tu despre Audi si despre Quattro atata timp cat nu diferentiezi A8 de A6....

Hai sa fim seriosi....Quattro e din 83....X e de cativa anisori...

Ala e A8 toata ziua....uita-te mai atent.E dubios cat de mult stii tu despre Audi si despre Quattro atata timp cat nu diferentiezi A8 de A6....

Hai sa fim seriosi....Quattro e din 83....X e de cativa anisori...

133238[/snapback]

Observ ca ai raspuns pentru orice.Stai linistit ca stiu ce e a8 si ce e a6.Daca era o comparatie intre un A4 si un e60,intelegeam, dar este o comparatie intre un a8 si un e60, care a8 din cate stiu este o clasa superioara lui a6, deci nu tine ironia ta de 2 lei.Da ca vrei, te invit la un test comparativ, in cazul in care poti veni cu un a6, eu conduc un 530xd de aproape un an si am fumat multi copii cu a6 quattro.Insisti pe faptul ca xdrive este un sistem mult mai nou decat quattro, asa este, ai dreptate.Dar xdrive a evoluat f mult in ultima vreme si este recunoscut faptul ca este cel mai bun sistem4X4.Si ca sa nu fii suparat iti mai spun o data:quattro a fost cel mai bun,acum la putere este xdrive.

Acum ce mai ai de spus?daca vrei sa discutam hai sa discutam despre ce este acum, nu despre ce a fost quattro.xdrive este cel mai bun sistem de tractiune integrala al mometului.quattro a fost.

133233[/snapback]

:D :D :bounce: :w00t: :lol: si dintr-o reclama cu eschimosi "audi...quattro" :blink:

extraordinar filmuletul :lol: ai o bere din partea mea :)

@ cbog77 - :) :)

Edited by alex_55

cosmin...ce incerc sa spun.Eu am V8 Quattro...an de fabricatie 1989,si inca de atunci Quattro variaza sistemul intre punti,inca de acum 17 ani....pe cand la BMW e chestie foarte recenta.

Ma bucur ca pot discuta cu cineva profesionist si civilizat....

133116[/snapback]

da pe cine dracu crezi ca intereseaza ca ai tu V8 quattro?? tu nici nu detii o masina bmw si mergi cu harbu ala putrezit de audi care iti consuma 22...muncesti o luna si te plimbi o saptamana ! am vazut ca te aprinzi foarte rau cand cineva zice ceva rau de audi !

Edited by lucian1

da pe cine dracu crezi ca intereseaza ca ai tu V8 quattro?? tu nici nu detii o masina bmw si mergi cu harbu ala putrezit de audi care iti consuma 22...muncesti o luna si te plimbi o saptamana ! am vazut ca te aprinzi foarte rau cand cineva zice ceva rau de audi !

133335[/snapback]

frumos limbaj :blink:

Eu am avut pana de curand un E46 330XI din 2003 si acum am trecut la E90 325XI sistemul de tractiune este cu totul diferit, practic este o alta masina cu performante care te surprind. X drive este net superior. In cazul meu diferenta de putere de la 231cp la 218cp nu am sezizat-o.

cosmin...ce incerc sa spun.Eu am V8 Quattro...an de fabricatie 1989,si inca de atunci Quattro variaza sistemul intre punti,inca de acum 17 ani....pe cand la BMW e chestie foarte recenta.

Ma bucur ca pot discuta cu cineva profesionist si civilizat....

133116[/snapback]

Chestie foarte recenta domnule profesionist :) .. de vreo 21 de ani.. de cand a aparut e30 ix :blink: