Jump to content

oglinzi e60 ,sale

nyhctrip

Recommended Posts

salut.

cand ziceam ca lucrurile incep sa mearga bine , niste "oameni" au tinut cu tot dinadinsul sa imi arate ca nu e asa.

am ramas fara onglinzi la un e60 , dar macar au furat numai geamul ,carcasa ramanand pe masina.

raspunsul la service`ul autorizat a fost clar , noi nu punem doar geamul , schimbam oglinda cu totul.

acum am ramas cu 2 carcase de onglinzi ( stanga , dreapta ) , intacte la fire si motoras . le vrea cineva ? normal contra unei anumite sume de bani , dar sa stiti ca nu cer foarte mult , macar sa-mi scot ceva din paguba.

mentionez ca eu locuiesc in cehia , si daca este vreun doritor propun sa impartim costul coletului 50/50.

de preferat ar fi sa le vand la set :twoup: , pretul setului fiind 680 ron. ( FARA GEAMURI , da ? :) )

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.