Jump to content

Recommended Posts

scuze ca va deranjez da as dori si eu sa va intreb cva deoarece pe topicul asta am primit mereu rezolvari la problemele mele...dak deranjez sa imi fie sters topicul!azi mergand asa cu masina a inceput deodata sa trepideze si sa urce mai greu in viteza,la fel trepidand,la relantiu da rateuri pe toba si fumul are un miros urat...acel miros ca at cand aprinzi o petarda...sa fie catalizatorul infundat? chiar nu stiu la ce sa ma astept!masina este un audi s8 4.2 v8 quatrro tiptronic 360cv,cand apas pedala la maxim si intra sportu nu se mai simte trepidatia respectiva,multumesc mult si scz inca o data daca deranjez da pe alte topicuri nu e lumea asa de intelegatoare si de saritoare ca sa te ajute!sanatate!

...masina este un audi s8 4.2 v8 quatrro tiptronic 360cv,...

si eu iti doresc sa gasesti raspunsuri la noi... dar nu era mai simplu pe forumurile dedicate Audi?

sau deja ai fost pe-acolo ?

eu as suspecta o problema pe aprindere (din cauza acelor rateuri)

m-as mai gandi si la turbina, mai ales ca scoate fum innecacios...

bine, probabil sunt si alte cauze la mijloc... ai incercat sa ii faci o diagnoza ?

...masina este un audi s8 4.2 v8 quatrro tiptronic 360cv,...

si eu iti doresc sa gasesti raspunsuri la noi... dar nu era mai simplu pe forumurile dedicate Audi?

sau deja ai fost pe-acolo ?

eu as suspecta o problema pe aprindere (din cauza acelor rateuri)

m-as mai gandi si la turbina, mai ales ca scoate fum innecacios...

bine, probabil sunt si alte cauze la mijloc... ai incercat sa ii faci o diagnoza ?

pe alte forumuri nu sunt oamenii asa de intelegatori si de amabili,mai ales pe cel de la audi....chiar am ramas dezamagit dar asta este,cat de curand ma intorc si eu la bmw nu mai imi trebuie altceva :twoup: maine o sa o duc la o diagnoza sa vad ce iese,si in viteza la fel pe la 220 se opreste abia mai urca

probleme de aprindere, de dozaj a amestecului, sonde lambda... pot fi multe, cel mai sigur este sa mergi la un tester

ok,asa o sa fac ,am intrebat dak e catalizatoru ca sa stiu ca il dadeam jos,dar mai bn trec pe la o diagnoza intai sa nu muncesc degeaba

• 1 month later...