Jump to content

bmw e46 nfl

catalin6

Recommended Posts

cum se prezinta jantele acum? a crepat kit-ul?...si eu trebuie sa le reconditionez, foarte frumos arata stopurile :thumbsup:

nu a crapat nimic

este foarte bun,este un chit o pasta de aluminiu.

numai ca eu nu am dat cauciucurile jos cand le am facut si vechile cauciucuri avea protectia lipita de jante si astea noi nu sunt lipite si se vede unde nu am splefuit chitul.

oricum facute de mine arata foarte bine,dar se putea si m ai bine.

Vrei sa ii faci interiorul din piele neagra? Cam cat te-ar costa, daca nu iti e cu suparare? :rolleyes:

am cumparat unul ,nu l am facut.

am dat pe scaune fata cu incalzire ,bancheta spate din 2 buc si doar 2 fete de usa 250euro si cam 30 euro benzina .erau in alt oras si am vrut se le vad live.

Edited by catalin6

nu a crapat nimic

este foarte bun,este un chit o pasta de aluminiu.

numai ca eu nu am dat cauciucurile jos cand le am facut si vechile cauciucuri avea protectia lipita de jante si astea noi nu sunt lipite si se vede unde nu am splefuit chitul.

oricum facute de mine arata foarte bine,dar se putea si m ai bine.

am cumparat unul ,nu l am facut.

am dat pe scaune fata cu incalzire ,bancheta spate din 2 buc si doar 2 fete de usa 250euro si cam 30 euro benzina .erau in alt oras si am vrut se le vad live.

Foarte tare!De unde le-ai luat? In ce stare sunt?Pune si tu niste poze! :) Scuze pentru atatea intrebari dar chiar sunt curios. :pardon:

din germania le am luat a,acum eu stau aici provizoriu.

pielea arata 9 din 10.

la scaunul de la pasager unde sunt manetele de reglare are o teietura de 2-3 cum.dar se face acolo nu i problema.

acum m ai trebuie sa mi fete de usa pe partea dreapta si buntoanele pt incalzire.

este m ai sus o poza cu un scaun.

din germania le am luat a,acum eu stau aici provizoriu.

pielea arata 9 din 10.

la scaunul de la pasager unde sunt manetele de reglare are o teietura de 2-3 cum.dar se face acolo nu i problema.

acum m ai trebuie sa mi fete de usa pe partea dreapta si buntoanele pt incalzire.

este m ai sus o poza cu un scaun.

• 2 months later...

am terminat cu fetele de usa ,arata beton .

am comandat si butoanele pt incalzire, mai ramane de facut instalatia pt incalzire.am vazut ca este un diy pt asta.

i am schimbat jantele cu rh pheonix fata 8j 225/45/17 si spate 9j 225/45/17 :frantics: o sa revin si cu poze

am terminat cu fetele de usa ,arata beton .

am comandat si butoanele pt incalzire, mai ramane de facut instalatia pt incalzire.am vazut ca este un diy pt asta.

i am schimbat jantele cu rh pheonix fata 8j 225/45/17 si spate 9j 225/45/17 :frantics: o sa revin si cu poze

Hai cu pozeleee! :frantics:

cele in V au mai multa aderenta pe carosabil ud deoarece arunca apa de sub pneuri si din cate am inteles sunt facute dintr-un cauciuc mai special( nu sunt sigur) adica au mai multa aderenta dar se tocesc si mai repede

Cine a spus asta?????Nu am vazut niciun pneu "in V" care sa fie in top in clasamentele/testele pe ploaie!!! De unde ai informatia asta?

Edited by c.sainz

Cred ca diferența este doar la aspect .. Dau mai bine ..

CORECT!!! Aceeasi problema: dau bine!:laugh: Si, nici nu am vazut vreun pneu in V nici in top pe asfalt uscat! Mai bune Dunlop!

Bafta la modificari!:thumbsup:

Cred ca diferența este doar la aspect .. Dau mai bine ..

CORECT!!! Aceeasi problema: dau bine!:laugh: Si, nici nu am vazut vreun pneu in V nici in top pe asfalt uscat! Mai bune Dunlop!

Bafta la modificari!:thumbsup:

Este clipul de prezentare al producatorului. Nu are relevanta. In teste, nu se apropie de concurenta, deci .... (doar nu vrei sa spuna: sunt bunicele; poate le cumparati)

faza cu apa io zic ca este adevarata mai ales iarna cand este zapada topita(mocirla) pe sosele, am set googyear in V de iarna si sunt multumit

Ce spui TU sau EU este egal cu zero! Conteaza doar testele facute de profesionisti cu aparate profi si in conditii profi. Si acolo nu apare niciun "V".

Explicatia este cea de mai sus: DAU MAI BINE!! Dar, ca si performante, sunt inferioare pneurilor ....obisnuite -sa le numesc!

Din pĂŁcate da.., ca si la femiei: ce e frumos nu e ĂŽntotdeauna si cel mai bun :laugh:

Edited by fizz

intri pe ebay.de si scrii bmw e46 hendy konsole,uita te ca este una la licitatie cu cablu ,se termina in 18 ore si nu are nici un client.daca ai noroc o i ei cu un euro

nu pot sa pun poze,imi da mereu eror driver

Edited by catalin6
  • Like 1