Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Probleme ceasuri bord bmw e46

CorteZe46

Recommended Posts

Salutare , dupa cum spune si topicul am niste "mici" probleme cu ceasurile de bord . Mai exact pana la 90 km/h merg ok dupa 90 numai urca ramane blocat pe 90 si cand franez se duce acul la 0km/h . Nici acul de la turatie nu merge prea bine , in loc sa mearga si el lin are niste trepidatii mici cand urca in turatie dar si cand scade . Are cineva idee de la ce ar putea fi ? Masina esti un 320ci an 2000 .

P.S. Cateodata urca si mai sus de 90km/h dar cu diferenta de viteza .

Edited by CorteZe46

incearca o resetare simpla care s-ar putea sa remedieze problema.desfa ceasurile si scoate0i mufa centrala apoi reintrodu-o la loc....

O sa incerc . Apropo , cineva mi-ar fi zis sa nu fie de la nu stiu ce pe la cutia de viteze , altcineva de la alternator :-??

sau fai testul ca sa vezi daca urca acul cum trebuie sa nu fie blocat pe acolo zic eu...

Ce fel de test ?

incearca o resetare simpla care s-ar putea sa remedieze problema.desfa ceasurile si scoate0i mufa centrala apoi reintrodu-o la loc....

O sa incerc . Apropo , cineva mi-ar fi zis sa nu fie de la nu stiu ce pe la cutia de viteze , altcineva de la alternator :-??

sau fai testul ca sa vezi daca urca acul cum trebuie sa nu fie blocat pe acolo zic eu...

Ce fel de test ?

din butoanele din bord mai exact numai cel din stanga

exact asa ! poate te ajuta

Edited by fitco

Testu` merge perfect doar acul turometrului trepideaza putin da merge . In rest merge tot ca in clip :-??

mie imi merge exact ca in clip, parca se aude si un sunet ciudat cand se invart ele pe acolo, scoatei mufa din spate poate isi revine sau scoatei bornele 1 min si punele la loc, poate isi revine

verifica sa nu-ti fi intrat apa in masina pt ca-ti face condens pe releele din spatele moduluilui confort... eu de 2 zile ma chinui sa usuc relele

la mine ceasurile nu-mi mergeau deloc, decat turometrul si cesul care imi indica nivelul de benzina

acum imi merg toate ceasurile, cu exceptia faptului ca mi se pune contactul si la pozitia 1 (nu mereu), din ce in ce mai rar

am scos mufa de la ceasuri de nu stiu cate ori, la fel si borna de la baterie, fara nici un rezultat notabil insa

singura solutie a fost sa dau caldura la maxim si sa usuc interiorul

bafta

Edited by adi_JOL