Jump to content

[Vand] BMW E46 320i sedan

ena

Recommended Posts

BMW E46 320i 150 CP, sedan

an 2000

1991 cmc

160.000 km

cutie manuala 5+1

euro 3

benzina

motor 6 cilindri dublu vanos 24 valve

ABS

ASC

geamuri electrice fata

scaune incalzite

tapiserie piele

volan reglabil si imbracat in piele

oglinzi exterioare M electrice, incalzite si heliomate

oglinda interioara heliomata

8 airbag-uri

climatronic

computer bord

inchidere centralizata

xenon

mp3 player sony xplod

proiectoare ceata

servo directie

culoare negru metalizat

jante aliaj BMW 15" cu anvelope 195/65 R15 allseason FULDA schimbate pe 7.12.2010 (voi atasa si poze cu noile anvelope)

cotiera fata + spate

folii 3M

toba sport

bielete directie, capete de bara, curea transmisie, bucse bascula, suport bucse bascula, articulatie (flansa) cardan, termostat toate schimbate in octombrie 2010

masina a fost inmatriculata in decembrie 2009 si sunt al doilea proprietar.

tara origine Germania.

pret: 6500 euro

nu am lasat numar de telefon pentru ca nu sunt in tara, mai multe detalii putem discuta pe messenger.

poze

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ia un 325 iti va consuma mai putin ...spre surprinderea ta...la un mers normal binenteles.

Voie buna.

la 325 mai trebuie bani...

La 316 ai acelasi consum ca si la 320 ...doar ca faci un downgrade ...

Bafta , masina arata bine si intretinuta ma gandesc mai incolo pt sotie dar nu acum , inca.

Ia un 325 iti va consuma mai putin ...spre surprinderea ta...la un mers normal binenteles.

Voie buna.

la 325 mai trebuie bani...

La 316 ai acelasi consum ca si la 320 ...doar ca faci un downgrade ...

Bafta , masina arata bine si intretinuta ma gandesc mai incolo pt sotie dar nu acum , inca.

Prietene cred ca faci o mare confuzie. niciodata nu o sa consume un 320 ca un 316 . omul a spus ca vrea ceva sa consume mai putin nu cred ca este "un downgrade" este aceeasi masina numai care este mai slabuta ca motorizare dar consuma si cu 2l/100 mai putin :twoup:

• 2 weeks later...
scuze am dat quote fara sa vreau, masina se poate vedea/testa in grecia ioannina, asta daca e vreun doritor foarte grabit, dar sunt destule masini si in tara zic eu, eu vin la vara, nu ma grabesc sa o vand, dar am pus anuntul sa discut cu potentiali cumparatori Edited by Cosmin22

scuze am dat quote fara sa vreau, masina se poate vedea/testa in grecia ioannina, asta daca e vreun doritor foarte grabit, dar sunt destule masini si in tara zic eu, eu vin la vara, nu ma grabesc sa o vand, dar am pus anuntul sa discut cu potentiali cumparatori

Poti sa astepti mult si bine ca banii care ii ceri tu in Ro nu o sa ii primesti niciodata!

scuze am dat quote fara sa vreau, masina se poate vedea/testa in grecia ioannina, asta daca e vreun doritor foarte grabit, dar sunt destule masini si in tara zic eu, eu vin la vara, nu ma grabesc sa o vand, dar am pus anuntul sa discut cu potentiali cumparatori

Acum ne iei la misto sau cum?

Pune frate anuntul la vara cand o sa putem vedea trocariciul pe aici prin zona.

Acum ne iei la misto sau cum?

Pune frate anuntul la vara cand o sa putem vedea trocariciul pe aici prin zona.

da urat mai vorbesti prietene, nu te intereseaza pe tine cand pun eu anuntul, asa ca tine-ti ideile si zi-le in somn ca nu ma intereseaza ce ai tu de zis, sau ai zis sa te bagi si tu ca musca? m-am saturat de tristi destia ca tine

pot sa vin pana in grecia sa vad masina ?:twoup:) intre ce ore ai program cu "potentialii cumparatori" ?

alt pretenas cu glume in program, mai oameni buni, am scris destul de clar si repet, NU MA GRABESC SA O VAND/SCHIMB, ca poate nu mai postati aiurea, sau postati pentru puncte? eu sunt in Grecia si nu ma deplasez aiurea in tara ca vrea x-ulescu sa vada masina si dupa sa zica ca el de fapt nu are x bani, el are cu 50% mai putin sau alte baliverne destea, am pus poze, am dat detalii, raspund la intrebari, altceva ce vreti? am zis daca e vreun grabit sa o vada sa vina in Grecia, nu oblig pe nimeni sa vina(asta e ca sa inteleaga si aurelian) ca eu nu vin aiurea 1000 km (atat e pana in Bucuresti) ca sa am de unde ma intoarce. sper ca au inteles toti nelamuritii. Sarbatori Fericite si un Revelion de vis doresc la toti romanii.

Edited by Cosmin22

Salut Cosmin.

Spre norocul tau,sunt si eu tot in Grecia de prea multi ani.

Lasa un numar de telefon sau un id unde sa vorbim.

cristi am vazut ca m-ai adaugat pe messenger, ti-am lasat si nr de tel acolo, vorbim

Salut Cosmin.

Spre norocul tau,sunt si eu tot in Grecia de prea multi ani.

Lasa un numar de telefon sau un id unde sa vorbim.

cristi am vazut ca m-ai adaugat pe messenger, ti-am lasat si nr de tel acolo, vorbim

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.