Jump to content

[Vand] BMW E46 320i sedan

ena

Recommended Posts

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...

UP

pretul este in continuare 5500 euro.

daca este vreun forumist in Grecia il astept cu placere.

De la sfarsitul lunii mai se poate vedea in Bucuresti.

Numai bine va doresc

• 2 weeks later...

up

update poze

noua adresa de e-mail ena300@yahoo.com, cea veche nu mai este valabila, rog un moderator sa-mi modifice primul post si sa modifice adresa sa nu apara confuzii. multumesc

p.s.: ma intereseaza schimb NUMAI cu e46 cutie automata indiferent de motorizare FARA break si compact.

Edited by Cosmin22

pentru ca am vazut un tutorial foarte interesant pe youtube,
, am zis sa curat si eu regulatorul de ralanti (idle control valve) si valva DISA, am durat ceva mai mult decat ma asteptam dar macar stiu ca nu risc nici o problema pe viitor, de asemeni am schimbat si lichidul la servodirectie, pentru cei care vor sa il schimbe uita-ti-va aici:
, mentionez ca nu am avut "pompa" de tras lichidul asa ca am desfacut suruburile recipentului de servodirectie si l-am varsat intr-o sticla taiata ;), numai bine va doresc

darius_x, nici mie nu imi place cromul dar nu am ce sa-i fac pentru ca asa am cumparat masina, oglinzile in schimb imi plac(mai ales pentru ca in momentul in care voi ajunge in tara nu mi le va fura nimeni),

si pentru Myx, maimutoiul este al sotiei mele si nu dispare de acolo + ca asa comentarii mi se par total deplasate si total offtopic

Exact, foarte bunĂŁ ideea, oare de ce nu procedeazĂŁ așa și alții care se plâng cĂŁ le dispar oglinzile ? :poke:

offtopic: pentru ca probabil le plac mai mult cele OEM dar pacat ca sunt atatia gainari care fura oglinzile si mai grav fura stergatoarele care dpmdv sunt mai importante...ca daca te prinde ploaia fara ele....(am patit pe un astra h...culmea s-a intamplat in fata la BCR-ul de pe Decebal la 12 ziua)

• 4 weeks later...

up pretul este 5500 euro negociabil la fata locului (nu negociez la tel)

au fost schimbati si senzorii pozitie ax cu came.

se poate vedea in Bucuresti

contact la 0769796216

Edited by Cosmin22

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.