Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

HEELLPP ! vreau sa schimb instalatia ABS -calculator-pompa-

adytssu

Recommended Posts

vreau sa schimb instalatia abs... am pompa stricata pe 316i meu ... dar in schimb mai am 2 masini 320 si 318 carora le functioneaza ABS-ul!

imi poate spune cineva ce trebuie sa iau si sa pun pe masina mea ca sa mearga abs-ul?

-pompele de pe 320 si 318 nu au acelasi cod ca pompa de pe 316...(deci nu merge schimbata doar pompa din cate stiu eu.. pt ca nu o recunoaste calculatorul..)....

***dau un cadou din dezmembrari pt e36 in valoare de 100lei.. daca ma ajuta cineva si reusesc dupa spusele lui sa imi fac ABS-ul :twoup:

merci, astept raspunsuri!!

vreau sa schimb instalatia abs... am pompa stricata pe 316i meu ... dar in schimb mai am 2 masini 320 si 318 carora le functioneaza ABS-ul!

imi poate spune cineva ce trebuie sa iau si sa pun pe masina mea ca sa mearga abs-ul?

-pompele de pe 320 si 318 nu au acelasi cod ca pompa de pe 316...(deci nu merge schimbata doar pompa din cate stiu eu.. pt ca nu o recunoaste calculatorul..)....

***dau un cadou din dezmembrari pt e36 in valoare de 100lei.. daca ma ajuta cineva si reusesc dupa spusele lui sa imi fac ABS-ul :twoup:

merci, astept raspunsuri!!

schimbi pompa care e situata cumva sub panoul de sigurante sub capota

calculatorul se afla (dupa demontarea torpedoului) dupa boxa, dar mai sus.. e ceva de demontat pe-acolo... e si inchiderea centralizata ZW pe-acolo

montarea si demontarea pompei si calculatorului e plug&play

incearca intai doar prin schimbarea calculatorului, daca nu merge treci la demontat pompa si facuta completarea cu licid de frana si aerisire

daca e aprins becul de abs nu strica in prealabil un test ca poate e vre-un senzor abs cu probleme, poate pompa, poate calculatorul si nu ami inlocuiesti chiar tot sistemul.

daca mufele de la calculatorul pt ABS au acelasi numar de fire care intra in ele, ma gandesc ca ai putea sa le tai si sa le conectezi pe culori ...

adica tai firele care intra in mufa de la calculatorul de pe 316i si le legi pe culori si izolezi bine si pui calculatorul nou...

iar pompa de ABS ar trebui sa se schimbe cum zicea si colegul plug&play... pui cu atentie conductele si pui lichid de frana, apoi aerisesti la toate rotile si ar trebui sa fie ok :twoup: succes!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.