Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

un bec aprins?

alex530d

Recommended Posts

Zixx are dreptate.

Lichidul de frana trebuie schimbat din 2 in 2 ani. E acelasi lichid care actioneaza si ambreiajul, deci pe langa frana poti ramane si fara ambreiaj. Plus ca isi pierde din proprietati si cand se incalzeste te vei trezi ca iti patineaza ambreiaju cand nu te astepti.

Zixx are dreptate.

Lichidul de frana trebuie schimbat din 2 in 2 ani. E acelasi lichid care actioneaza si ambreiajul, deci pe langa frana poti ramane si fara ambreiaj. Plus ca isi pierde din proprietati si cand se incalzeste te vei trezi ca iti patineaza ambreiaju cand nu te astepti.

133287[/snapback]

aha... :blink: de unde sa cumpar lichidu asta si ce cantitate? am nteles ca rezervoru de lichid de frana e sub filtrul de polen din partea soferului???

aha... :blink:  de unde sa cumpar lichidu asta si ce cantitate? am nteles ca rezervoru de lichid de frana e sub filtrul de polen din partea soferului???

133290[/snapback]

Exact acolo este. Scrie pe capacul de la rezervor ce tip trebuie bagat. DOT4, ceva de genul.

Exact acolo este. Scrie pe capacul de la rezervor ce tip trebuie bagat. DOT4, ceva de genul.

133291[/snapback]

ia spuneti-mi...cat pot merge cu masina asa?sau nu pot deloc? avand in vedere k maine nu am deloc timp sa merg la vreun service,si am de mers toata ziua cu masina???? A!si inca ceva! frana de mana nu am deloc...nush de ce... :blink:

Sigur e avertizarea de schimb la lichid de frana? Becul asta se aprinde de cand am cumparat masina...nu i-am dat importanta.

Daca asta este, luasem preventiv lichid Bendix...deci am un motiv sa scap de el. Nu stiti, la schimb se face si o aerisire? Intreb sa stiu cand m-oi duce la service.

ia spuneti-mi...cat pot merge cu masina asa?sau nu pot deloc? avand in vedere k maine nu am deloc timp sa merg la vreun service,si am de mers toata ziua cu masina????  A!si inca ceva! frana de mana nu am deloc...nush de ce... :blink:

133293[/snapback]

Poti merge cu masina, dar la primul schimb de ulei sa nu uiti de lichidul de frana.

Frana de mana se regleaza. Cauta pe forum, este un topic special despre reglaj.

Poti merge cu masina, dar la primul schimb de ulei sa nu uiti de lichidul de frana.

Frana de mana se regleaza. Cauta pe forum, este un topic special despre reglaj.

133297[/snapback]

10x a lot WLF. m-am mai linistit. mai am vreo 1500km pana la schimbul de ulei,pe care-i rezolv in 3 sapt maxim. e necesar sa schimb si uleiurile de cutie,servo,diferential...?asa auzisem niste zvonuri...ce parere ai?