Jump to content

Vand BMW e39

Sepu

Recommended Posts

Vand BMW 530d din 11/2001,un singur proprietar in RO adusa din Germania in 10/2005 cu 126.000 km,in momentul de fata masina are 184.000.A fost tinuta doar in garaj,schimburile de ulei au fost facute doar cu ulei BMW in ultimii 2 ani am rulat 5000 de km iar uleiul l-am schimbat la 1 an de zile(asa mi-a fost recomandat).Motivul vanzarii?Sunt plecat din tara si nu ma ajuta cu nimic faptul ca am o masina in garaj pentru care platesc impozit si asigurare pt o luna pe an de folosinta.Sunt convins ca detin una din putinele e39 din tara cu km reali si intretinuta ca un neamt:P.Am postat un anunt pe forum si nu pe autovit din mai multe motive:

1:nu are cine sa imi raspunda la telefon acasa

2:aici sunt oameni care au habar de dotari

3:aici sunt oameni care stiu cum trebuie sa arate o masina intretinuta.

Va rog:

-sa ma contactati pentru mai multe detalii(privat sau nu,nu am nimic de ascuns)

-sa va abtineti la comentarii legate de pret(am dreptul sa cer cat consider ca merita)

Pret 9.700 euro negociabil

• 2 weeks later...

In primul rand ca m-ati facut voi sa nu o mai vand:P apoi ca ieri am bagat 20 de mil in ea(service complet+alte imbunatatiri) nu am ce sa imi i-au la banii astia din RO iar sa aduci o masina de afara cu taxa si la ce preturi sunt mai bine renunt...Va multumesc pentru aprecieri!

BMW is JOY:P

Cea mai buna alegere, chiar nu merita s-o vinzi si masina este superba, nu stiu ce alta masina ti-ai putea dori ...

S-o stananesti sanatos!

PS: Si daca tot te-ai hotarat sa nu o mai vinzi poate ne-o prezinti si noua la sectiunea "Masina mea" impreuna cu mai multe detalii :twoup:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.