Jump to content

M-am cam acrit de BMW

fbdcnt

Recommended Posts

da...asta intr-adevar e alta traba.Eu cred ca multi forumisti gandesc ca tine,ceea ce nu e gresit...fiecare are preferintele lui.Dar de aici pana la conceptia ca BMW e cea mai buna masina din lume,ca "numai BMW face masini,restu doar incearca"...astea sunt niste aberatii.

137207[/snapback]

Clar nu este cea mai buna,e vorba de gust.Am condus Audi,VW,sunt misto ,nu zic nu,dar nu mi-as lua asa ceva.

Ca au probleme cu softul,chiar nu ma deranjeaza,o las la service,se rezolva si gata,am iar BMW :blink:

La mecanica sunt fiabile,zic eu.

• Replies 115
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Asa sunt si eu :blink:

Nu le suport,nici Audi nici VW.Poate sunt mai fiabile ca BMW-ul,chiar nu stiu ce sa zic,dar nu ma intereseaza,eu vreau BMW. :)

137205[/snapback]

Nu sunt, nu sunt. Ca sa nu mai vorbim de motoare....

Practic la partea electronica sunt aceleasi probleme la toata clasa, furnizorii buclucasi fiind aceeasi: Siemens, VDO, Bosch si restul ahtiatilor globalizati pusi pe "cost cutting".

Per total BMW fac cele mai mici compromisuri.

Practic la partea electronica sunt aceleasi probleme la toata clasa, furnizorii buclucasi fiind aceeasi: Siemens, VDO, Bosch si restul ahtiatilor globalizati pusi pe "cost cutting".

137382[/snapback]

Stiu exact cum sta treaba. :)

Prefer sa spun ca sunt proaste BMW-urile,daca spui ca sunt bune,iti sare lumea in cap,ba ca lucrezi la BMW,ba ca ai nu stiu ce interese :blink:

137382[/snapback]

frumoase revistele de le-ai citit nu??

Lasaneeeeeeee

ML 63 AMG , 6.2 L aspirat , 510 hp , 5.0 sec. - 100 km/h. Cel mai performant suv de serie din lume. Si poti sa dai ambele BMW-uri.Poti sa-l folosesti si iarna si are performante mai bune ca un M3.Si poti sa-l iei bine dotat pe la 95.000 fara taxe.

ML 63 AMG , 6.2 L aspirat , 510 hp , 5.0 sec. - 100 km/h. Cel mai performant suv de serie din lume. Si poti sa dai ambele BMW-uri.Poti sa-l folosesti si iarna si are performante mai bune ca un M3.Si poti sa-l iei bine dotat pe la 95.000 fara taxe.

137418[/snapback]

eu stiu ca Jeep Grand Cherokee SRT 8 este cam cel mai rapid

Ar fi mai bune niste sfaturi de la cineva care a si avut masina respectiva. :blink:

Reviste poate sa citeasca si singur...

137445[/snapback]

Nu cred ca exista cineva care "a avut" masina asta deoarece prima a sosit in RO ~ acum 2 luni. De la cineva pe care o are pot sa-l ajut sa obtina un sfat,dar lasa-l pe el mai bine sa spuna ce vrea de fapt.

Dragilor, nu ash vrea sa fiu dur in exprimare, dar intram aici ,ca este un forum de MASINI, si nu de tentative.Apreciez VW-ul, ca (fireste)masina populara (volks wagen) masina poporului, nenea Adolf asa a comandat-o, si respectiv nenea Porsche a conceput-o (broscutza), masina ieftina, dar revenind, daca doream ,,chip" imi luam un produs al firmei VW (vezi si Audi)Nu contesta nimeni oareshce performante, dar totushi Mc Laren F1 are motor BMW, Rolss-ul la fel, in F1 e printre primii, pana si vreo 2 modele de Lotus(si alte masini ,,rare")la fel,sa mai vb. de Land Rover, Opel Omega (2,5td)?? eu nu sunt un expert ca voi..., dar stau si ma intreb, oare de ce???Si revin, nu va suparatzi sustinatori ai altor firme, tot respectul, dar meretzi pe alte siteuri, aici vorbim de cai pur sange nobili nu..., Fiindca daca nu doream asha ceva ne luam...Audi..Cu respect..parerea mea

Dragilor, nu ash vrea sa fiu dur in exprimare, dar intram aici ,ca este un forum de MASINI, si nu de tentative.Apreciez VW-ul, ca (fireste)masina populara (volks wagen) masina poporului, nenea Adolf asa a comandat-o, si respectiv nenea Porsche a conceput-o (broscutza), masina ieftina, dar revenind, daca doream ,,chip" imi luam un produs al firmei VW (vezi si Audi)Nu contesta nimeni oareshce performante, dar totushi Mc Laren F1 are motor BMW, Rolss-ul la fel, in F1 e printre primii, pana si vreo 2 modele de Lotus(si alte masini ,,rare")la fel,sa mai vb. de Land Rover, Opel Omega (2,5td)?? eu nu sunt un expert ca voi..., dar stau si ma intreb, oare de ce???Si revin, nu va suparatzi sustinatori ai altor firme, tot respectul, dar meretzi pe alte siteuri, aici vorbim de cai pur sange nobili nu..., Fiindca  daca nu doream asha ceva ne luam...Audi..Cu respect..parerea mea

137466[/snapback]

desi nu sunt inchis la minte si fixat doar pe BMW un singur lucru vreau sa spun

BINE ZIS :blink: nota 10

Dragilor, nu ash vrea sa fiu dur in exprimare, dar intram aici ,ca este un forum de MASINI, si nu de tentative.Apreciez VW-ul, ca (fireste)masina populara (volks wagen) masina poporului, nenea Adolf asa a comandat-o, si respectiv nenea Porsche a conceput-o (broscutza), masina ieftina, dar revenind, daca doream ,,chip" imi luam un produs al firmei VW (vezi si Audi)Nu contesta nimeni oareshce performante, dar totushi Mc Laren F1 are motor BMW, Rolss-ul la fel, in F1 e printre primii, pana si vreo 2 modele de Lotus(si alte masini ,,rare")la fel,sa mai vb. de Land Rover, Opel Omega (2,5td)?? eu nu sunt un expert ca voi..., dar stau si ma intreb, oare de ce???Si revin, nu va suparatzi sustinatori ai altor firme, tot respectul, dar meretzi pe alte siteuri, aici vorbim de cai pur sange nobili nu..., Fiindca  daca nu doream asha ceva ne luam...Audi..Cu respect..parerea mea

137466[/snapback]

mai baiatule unde ai vazut tu BMW pe primul loc la formula 1??

Land Roverul nu mai au motoare BMW au motoare Jaguar intradevar au avut motoare BMW !

Ai venit tu repede sa ne trimiti pe alte siteuri.Suntem aici pentru a spune despre BMW totul si bune si rele.

Ce tot spui acolo cu cai pur sange nobili??? cati cai are masina ta mai baiatule??

Am avut destule masini si imi pot forma o parere cat de cat asa ca lasa povestile cu BMW ...cai pur sange ....si alte aberatii.Da BMW inca este o marca care imbina perfect multe dintre cerintele unui sofer intr-o singura masina dar aici vorbim despre fiabilitate unde au ramas in urma.

Respect pt Bavaria care a spus clar : "nu sunt fiabile dar cui ii pasa?"

Aici vorbim despre fiabilitate unde au fost depastiti din pacate.Nu mai sunt vremurile in care BMW facea masini iar ceilalti incercau.

Edited by dedes