Jump to content

prezentare bmw

ceaun

Recommended Posts

Va salut...Am si eu o rugaminte mai neobisnuita.Trebuie sa fac o lucrare la facultate despre lansarea pe piata a unui produs si am ales sa fac o lucrare despre bmw si lansarea unui model bmw.Lucrarea trebuie sa cuprinda o scurta istorie a companiei care fabrica produsul respectiv,descrierea produsului lansat,niste date date tehnice despre produs,cui se adreseaza si eventual cu ce noutati a venit in plus fata de alte produse.Multe detalii mai ales despre companie le-am gasit in pagina de start a siteului dar as vrea ceva mai complex legat de vreun model....etc.Cred ca ati prins ideea!Asa ca daca aveti ceva documentatie poate ma ajutati si pe mine cu ea ori pe PM ori pe mail(george_mihalache1@yahoo.com),daca aici nu e voie,ca stiu ca e mai complicat cu drepturile alea de autor!Va multumesc anticipat......

ti-am trimis pe mail si in format electronic despre aparitia si evolutia Serie 6...

nu e chiar de 10 pagini, dar cu istoria brandului BMW, cred ca o sa depasesti sigur numarul de pagini... :twoup:

cumpar si revista nu-i problema...

ideea nu era de cumparat, ci ca un pasionat BMW ar trebui sa fie in posesia informatiilor despre marca preferata din cea mai apropiata sursa...

ori care ar fi fost mai apropiata decat forumul (unde ai si gasit o parte din raspunsuri) si revista BMWclub ?!

oricum, multa bafta in continuare...

• 1 month later...

Deci acum cat a fost sesiunea am predat si referatul si am luat 9 (inca o data multam xxl pentru sfaturi) ,ca aia nu stiu sa aprecieze bmw-ul de nota 10 :twoup: Oricum pana la urma am folosit in referat modelul e60.Ideea era ca trebuia sa prezint doar un anumit model nu o serie.Asa ca am ales e60 si despre ala am facut....

Am vrut sa atasez mai jos si referatul poate cineva o sa mai aibe nevoie de el in vreun proiect sau tema asemanatoare dar nu ma lasa sa pun word,asa ca daca e cineva interesat sau are nevoie sa-mi dea PM.Oricum am de facut o singura mentiune....Eu trebuia sa fac in referatul meu si un mic chestionar urmat de concluzii la sfarsit,chestionar care a fost alcatuit de mine iar concluziile sunt pur imaginatie ca na...trebuia!Asa ca partea cu chestionarul trebuie eventual omisa....

Asa ca la final rog un moderator sa inchida topicul pentru ca s-a rezolvat!!Imi pare doar rau ca nu l-am putut pune si aici!