Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Locatia si luna iesite la vot au fost Poiana Brasov si Mai. Acum votam weekend-ul din Mai in care va avea loc intalnirea. ×

Vand volan ///M e46 in stare FOARTE buna

Alexxx

Recommended Posts

Si vrei sa cumperi? Ai cumparat vreunul "nou nout" de pe forum sa vezi cum e? Ai idee de ce sunt asa de ieftine? M-am saturat de bagatorii astia de seama...

Ma abtin de la ale comentarii... ca ce urari am eu pentru tine nu pot fi scrise aici!

Cred ca si daca il dau gratis se gaseste un obosit sa comenteze...

In plus e 500 RON, nu 450 RON. 450 RON e doar daca stai in Arad. Deci e aproape la jumatate de pret!

Nu cred ca te-am jignit cu nimic. Iti multumesc in prag de Craciun de "ce urari am eu pentru tine nu pot fi scrise aici!". Craciun Fericit si tie.

Am cumparat unul nou-nout de pe forum de la Gabi si eu sincer nu i-am gasit nici o problema. Dar oare tu cu ce volan l-ai schimbat pe cel care il vinzi, nu tot cu unul nou-nout cumparat de la colegii de pe forum? Sa nu-mi spui ca ai luat de la BMW. :twoup: As prefera oricand sa cumpar unul nou la 450 de RON decat sa dau 300 de RON pe unul SH care daca e sa ne luam dupa ce ai spus tu, este 350 de RON daca nu stau in aceeasi localitate cu tine.

Cel de M ce il aveam pe masina l-am dat cu 200 de RON, masina are 130.000 KM. Nu avea nici cea mai mica problema.

Si totusi nu ne-ai spus care e problema celor noi de pe forum de sunt asa ieftine?

Sarbatori Fericite!

Mai baiatule eu cred ca tu confunzi topicurile de vanzare cu chat room! Nu ma cobor sa-ti raspund cum ai merita. Am mai zis, tot timpul se gaseste cate un lake sa vina sa spuna ORICE ai vinde: Pai domne'... eu am luat MAI IEFTIN. Tu de ce vinzi asa scump? Chiar daca l-as fi pus la 50 RON tot s-ar fi gasit alt obosit penibil sa vina sa scrie ca el a luat cu 30 RON si ca E SCUMP!

Eu nu inteleg ce dracu' se castiga din astfel de posturi? Dormiti mai fericiti daca atentati sa stricati vanzarea cuiva? E ideologia cretina a romanului gen "sa moara si capra vecinului"?

Poate si eu am vazut O MULTIME de topicuri pe acest forum unde se vindeau diferite piese/accesorii ce mi se pareau scumpe sau pe care EU le-am luat din alta parte mai ieftine!

DAR NICIODATA nu m-am trezit vorbind ca idiotul sa spun: Domne'... da' eu am luat mai ieftin! Scump domne' scump, dincolo e mai ieftin! Fara ca macar sa ma intereseze produsul respectiv!

Acest tip de interventii sunt pur si simplu malitioase, scrise de niste oameni frustrati!

Sunt intrebari retorice!

Oricum am solicitat inchiderea topicului! :twoup:

Edited by Alexxx
  • Downvote 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.