Jump to content

VAND/SCHIMB BMW 525d 2001

dyk_525

Recommended Posts

Vand 525d din 2001 intrata in tara in august 2009, al 3 lea propietar in romania, de cand e la mine fara accident, inainte nu stiu ce sa zic(cel de la care am luat-o a zis ca nici el nu a avut incidente).

Optiuni:

- 4geamuri electrice

- oglinzi electrice si incalzite

- interior piele crem (isi cam arata varsta dar nu rau cu un tratament isi revine cat de cat)

- dubluclimatronic

- scaune incalzite

- comenzi volan

- pilot automat

- cd player profesional bmw

- webasto

- xenon fabrica cu spalator faruri +aftermarket pe faza lunga si proiectoare

- dsc

- jante 18 cu cauciucuri de vara(nu merg iarna cu ea ca am masina de teren in familie)

- cutie manuala

- pachet lumini interior+usi

Nu stiu daca am mai uitat ceva...dar nu cred.

Masina are o singura problema i-am schimbat flasele si amortizorele in luna septembrie si de atunci a inceput sa zdrangane urat de tot pe partea din fata, m-am interesat de toate piesele pt articulatie si ar fi in jur de 1800 ron la colegul claudiubwr.

Uleiul si filtrele au fost schimbate in luna iulie.

PRET DE VANZARE 7000 E

TELEFON 0769 426 117 Catalin

Pentru cei care vor sa o verifice la reprezentanta pun la dispozitie VIN-ul: WBADL91090GW61936

KM afisati pe bord aprox. 160.000 (nu pot garanta ca sunt reali, am o carte de service din germania care se opreste pe la 60.000 in 2004 parca)

OFER SI ROG SERIOZITATE

Revin si cu poze ca nu le gasesc acum prin calculator

20.08.2009-16.02.2010 primul propietar in constanta nascut in 69

16.02.2010-09.07.2010 al 2-lea propietar nascut in 88 (bucuresti)

09.07.2010-prezent al 3-lea propietar nascut in 59(bucuresti)

Edited by dyk_525

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.