Jump to content

Mi s-a ars un angel-eye

Thebe

Recommended Posts

sigur nu e nevoie de far nou :) daca esti norocos e doar o mufa care nu face contact corect. asa s-a intamplat la mine, nu se aprindea decat un singur inel. daca nu e mufa, probabil trebuie schimbat un beculet. bafta!

133913[/snapback]

CORECT!

SI LA MINE FACEA LAFEL,I-AM DAT O PALMA IN FAR SI ACUM MERGE! :) :blink:

La fiecare far, pentru pozitie, masina are un soclu. Se schimba foarte usor, dar daca vrei sa schimbi becul din soclu, asta e mai greu, ca are un luciu si daca cine iti schimba becul nu stie exact ce sa faca atunci o sa iti lumineze mai putin intens. Du-te mai bine la un service bun, dar sa stii ca se poate schimba si becul.

• 4 weeks later...
Sa nu ma crezi ,,chisat" dar nu mi se pare (la modu' serios) o rezolvare, ai un contact imperfect, pe care l-ai ,,rezolvat"" pe mom. , dar credema nu pt mult timp..., am avut si eu o exp asemanatoare, cu o pozitie pe spate la e 28, pana nu am pus ciocanul de lipit pe el , nu l-am rezolvat...

Am avut o problema asemanatoare... Becul de pe stanga fata facea niste figuri... Mai exact, se aprindea pozitia dar faza scurta pauza... In anumite momente, foarte rare de altfel, se aprindea, dar de regula nu.

Rezolvare: scos mufa de la far, nu era nici un contact imperfect, dar metalul avea niste urme de coroziune... Am curatat cu spray de contacte si de atunci n-a mai facut...

• 2 weeks later...

Revin si eu cu o problema asemanatoare,la mine e un pic mai ciudat pt ca angel-eyes de pe partea soferului numai merge,dar in schimb sta aprins becul de la semnal ncontnu si nici in bord nu-mi arata vre-o eroare ce poate sa fie.....inca nu am apucat sa aplic "metoda"datului cu palma peste far sa vad daca functioneaza :blink: ce poate sa fie??

precizez ca este E39 2001 adika angel-eyes stock

Mai nea omu'' lasa-ne cu:,,cum se transmite lumina"asta e clar, ideea e ca nu avea de unde sa plece fluxul luminos...,

Acum, bavarezule,daca esti absolut sigur ca este ars, fiindca eu l-am scos(soclul) si dupa ce l-am miscat putin, si-a revenit, oricum eu nu-mi reveneam dupa pret, (400.000, un (cenzurat) de beculete...)el(beculetele) iese din soclu, de gasit ,il gasesti numai fara...Bafta!!! :blink: