Jump to content

Vand jante style 44 oem

zeky

Recommended Posts

Vand jante style 44 oem cu 4 gume eagle f1 dot 07 si 05....au 8j toate 4 si et47....atasez cateva poze cu ele..

se dau si separat cu 600 ron fix 4 gume 225/45 17 stare f buna iar daca gumele pleaca primele jantele se vor da cu 750 ron....

pret la 4 jante style 44 oem + 4 gume stare buna = 1350 ron fix!

raspund aici sau pe PM celor interesati!

http://img132.imageshack.us/gal.php?g=atreiajantas.jpg

am atasat si 2 poze aici cu jantele pe masina fostului proprietar care este un utilizator al acestui forum... victor_s parca!

victor va poate spune pretul pe care l-am dat pe jante si gume (1350 ron)...starea jantelor cat si motivul pentru care le vand!

Edited by alex_maniacu_91

le-as lua eu cu totul dar nu am banii totii odata........:| :twoup:

sau poate cumpara cineva anvelopele si i-au eu jantele....

mai devreme am spus ca daca pleaca gumele primele jantele se vor da pe 750 ron....insa daca vrei sa iei jantele si sa ramana anvelopele la mine ti le dau pe 850 ron....daca 850 ti se pare mult mai asteapta pana vand gumele si le vei lua pe 750 cum am stabilit la inceput.. :)

Cum spuneam, nu se pupa cu E36

momentan am hotarat sa le vand :)

Zeky sa cumpar jante nu era in planul meu pana in primavara,dar imi place modelul asta de jante.Sunt in cautare de jante pt la primavara.pana sa pui anuntul eram decis sa merg pe 16' ca am si anvelopele vara pe 16 luate anul trecut noi,dar ca ale tale e unul din modelele care imi plac pe 17 ,ma face sa numai ma gandesc ca am anvelope pe 16 noi. :twoup:

O problema in defavoarea mea ar fi ca de anvelope nu cred ca ai scapa in sezonul asta de ele ci mai degraba la primavara,acum nuhs ce sa fac.Le-as lua si la 850 dar dupa raman fara o parte mare din bugetu asta pe sarbatori:D

gandeste-te bine.......jantele fac fiecare banut :twoup: si mie-mi place modelul asta (dasta le-am si cumparat) insa pe e36-le meu nu au intrat pe fata din cauza suspensiei :) la pretul asta vor pleca repede.....eu zic sa-ti iei iarna cal si vara sanie..acum fiecare face cum crede ca e mai bine... :)

pana la urma nu sunt nici 200 de euro pentru niste jante de 17 oem...850 inseamna 197 euro :twoup:

Edited by zeky

zeky poze mai deaproape cu jante ai ?ms

singurele poze pe care le am sunt in link...am incercat sa le fac cat mai in detaliu......daca esti din bucuresti poti veni sa le vezi...nu te costa nimic :twoup:

Vezi ca am anunt la vanzari zeky cu niste style 42 pe 17,uita`te la ele si spune`mi cum vezi tu afacerea asta!

Style 42 merg la fix pe E36....arata minunat!

m-am uitat la jantele tale acum cateva zile (sunt frumoase) insa am cumparat deja unele pe 16 si nu am ce sa fac cu 2 perechi :)

eu de banii astia dispun si le vreau complete asa cum e in oferta initiala. daca e ok, imi dai un telefon 0721330080 si diseara la iau. daca nu bafta cu ele. eu am avut pe 16 modelu asta da mai am doar 2 din ele si una julita

pretul este 1350 fix......astea sunt originale in comparatie cu alea pe 16 pe care le-ai avut tu...oricum, iti multumesc de oferta, insa nu era cazul atata timp cat scrie clar ca pretul este fix.....

Edited by zeky

Nu exista modelul asta pe 16". Cel putin nu OEM.

nu am spus ca erau oem. doar ca erau pe 16, si ca si model sunt f frumoase.

eu de banii astia dispun si le vreau complete asa cum e in oferta initiala. daca e ok, imi dai un telefon 0721330080 si diseara la iau. daca nu bafta cu ele. eu am avut pe 16 modelu asta da mai am doar 2 din ele si una julita

pretul este 1350 fix....multumesc de oferta..astea sunt originale in comparatie cu alea pe 16 pe care le-ai avut tu...oricum, iti multumesc de oferta, insa nu era cazul atat timp cat scrie clar ca pretul este fix.....

nu i nimic. numai ca e perioada de concedii, sarbatori, iarna, si nu sunt multi cumparatori. nu spun ca nu merita jantele banii, doar ca nu am eu mai mult pentru ele. daca as avea banii aia ti i as da fara carcoteala

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.