Jump to content

Accident cu 4 morti in Bucuresti

alex77xax

Recommended Posts

Patru persoane Âşi-au pierdut viaĂža, vineri, ĂŽn urma unui accident de circulaĂžie produs ĂŽn sectorul 3, la intersecĂžia bulevardelor 1 Decembrie Âşi Basarabia, potrivit primelor informaĂžii de la faĂža locului.

"Din primele verificĂŁri efectuate, un autoturism marca BMW ce venea dinspre bulevardul Liviu Rebreanu a pĂŁtruns pe contrasens Âşi a intrat ĂŽn coliziune cu un autoturism Logan ce efectueazĂŁ dialize. Ăn urma impactului, patru persoane din Logan au decedat", a declarat, la Realitatea TV, Anca Preda, purtĂŁtor de cuvânt al PoliĂžiei Rutiere din CapitalĂŁ. Potrivit acesteia, Âşoferul Loganului a fost grav rĂŁnit Âşi a fost transportat la spital, iar alte douĂŁ persoen, Âşoferul Âşi un pasager din BMW, au fost rĂŁnite.

ToÞi cei patru decedaÞi se aflau În ambulanÞa BGS care transporta spre casã, de la Spitalul Sf. Pantelimon, pacienÞi care fãcuserã dializã, potrivit NewsIn. Trei dintre decedaÞi se aflã ºi la aceastã orã În maºinã. Al patrulea, care a fost scos din ambulanÞã, a murit În ciuda eforturilor fãcute pentru resuscitarea sa.

Se pare cĂŁ Âşoferul BMW-ului ar fi pierdut contrulul asupra autoturismului.

ARTICOL REALITATEA.NET

• Replies 93
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

acum am vazut pe antena3

ce nu-mi pot da seama e cum au murit cei din logan, pt ca nu e deformat decat in partea din fata, observ ca usile din spate se deschid :twoup:

edit: cica la volanul BMWului se afla o femeie ???? sau nu am inteles eu bine?

Edited by io's

Offf! Iar un BMW... Din cate am vazut era un E46 break... Dumnezeu sa-i ierte pe cei morti! :)

acum am vazut pe antena3

ce nu-mi pot da seama e cum a murit cei din logan, pt ca nu e deformat decat in partea din fata, observ ca usile din spate se deschid :twoup:

Pai daca nu purtau centurile, nu-ti dai seama ca s-au dat efectiv cap-n cap toti acolo gramada?! :)

Nu stiu ... as ezita nitel sa spun ca soferul BMW-ului este vinovat.

Citez de pe site-ul realitatea.net, un comment al unul ... martor.

(acum 37 min) rĂŁspunde

0 Un BMW argintiu venind pe bd. 1 Decembrie 1918 incearca sa faca la stanga pe o strada laterala. Se opreste perpendicular pe linua de tramvai si da prioritate unor masini. Tot pe linia de tramvai, vine o ambulanta Logan de la BGS, fara avertizare luminoasa sau sonora. Accelereaza. Vede BMW-ul oprit si incearca sa franeze. sina este lunecoasa iar Loganul intra in usa din fata dreapta a BMW-ului si, din viteza, il deplaseaza cca. 10-15 metri catre bordura. Imediat dupa accident, soferul ambulantei iese ametit si cu fata plina de sange. Opresc si ma duc sa-i ajut. Deschid usa din spate dreapta. O femeie in varsta agonizeaza. Un necunoscut suna la 112 si cere salvare de urgenta. Soferul ambulantei este in continuare ametit. Incerc sa deschid si usa din dreapta fata a ambulantei, unde sunt inghesuite 3 persoane. Impreuna cu un necunoscut, indoi rama geamului. Usa e blocata, geamul se sparge. Iau cheia de desfacut rotile din portbagajul Logan-ului si dupa cateva secunde usa este deschisa. Femeia din spate inca mai traieste, un om o tine sa nu se inece cu propriul sange. Batranul care statea in fata este prins intre spatarul scaunului si bord, intr-o pozitie complet nefireasca. Sigur are gatul rupt. Dumnezeu sa-i ierte. Nici unul nu avea centura de siguranta pusa. Nici macar blonda din BMW.

Sursa: http://www.realitatea.net/doua-persoane-au...ala_783887.html

Acuma ... asta poate avea vreun interes sa minta, cine stie ... dar pana la proba contrarie ...

Apropo de centuri: se le bag multa carne in frigider nenorocitilor care vand rahaturile alea la semafoare de bagat in socket-ul de la centura si sa nu mai te avertizeze sonor. Am purtat centura NON STOP si fara echivoc, ma tine in scaun si mi se pare ergonomic. Si uite, argumentul imbecil "o port la drum lung ca in oras ... ". Mori si in oras.

Dumnezeu sa-i ierte pe cei morti in accident.

PS: toti fraierii si-au luat cauciucuri de iarna si dupa ani si ani de zile cat n-au avut, acum se cred regii soselelor. Degeaba ai cauciucuri de iarna, tot derapezi, doar ca mai putin. Am vazut si eu azi dimineata un fraier, cu o octavia colantata, d-asta de firma, probabil 'safety first' au echipat tot parcul auto cu cauciucuri de iarna si a depasit pe linia de tramvai pe barbu vacarescu ... era sa se infiga intr-un stalp, la limita l-a evitat. Dupa aia mergea pe banda 1

Apropo de centura. Eu NU POT sa o pun, simt ca ma sufoca pur si simplu.

Stiu ca nu e bine, insist ca cel din dreapta sa si-o puna tot timpul.

Tata a avut un accident acum mult timp. I s-a facut rau la volan, masina a iesit in decor, a luat un sant si l-a aruncat afara dupa care s-a proptit intr-un copac. Motorul ajunsese pe bancheta din spate. Daca avea centura l-ar fi facut zob, asa a scapat cu fracturi multiple.

Tata a avut un accident acum mult timp. I s-a facut rau la volan, masina a iesit in decor, a luat un sant si l-a aruncat afara dupa care s-a proptit intr-un copac. Motorul ajunsese pe bancheta din spate. Daca avea centura l-ar fi facut zob, asa a scapat cu fracturi multiple.

Cazuri ca astea sunt raritati.

9/10 cazuri te ajuta centura.Chit ca ramai cu splina scoasa.

Si multe multe altele.

PS:treaba cu sufocatul:eu port centura de pe la 12-13 ani de cand mergeam cu tata in masina cand eram mic.M-am obisnuit si acum nici macar nu o mai simt.

Da, o femeie era...

Eu unu' port centura si daca merg 100 de metri cu masina. Pur si simplu mi-a intrat in reflex si primul lucru pe care il fac atunci cand urc in masina este sa pun centura. Daca nu o port mi se pare ca lipseste ceva, mai ales cand sunt la volan. In spate daca stau insa, nu suport centura deloc...

Eu am vazut muuuult mai multe cazuri cand centura a salvat vieti purtata fiind, decat nepurtata... :twoup:

pun contactul in pozitia 1 si-n alea 1-2-5 secunde cat stau sa se stinga becurile pun centura! ai mei nu poarta niciunul centura, si-au luat de-alea sa nu mai "chitaie", dar am eu grija sa li le bag pe sub scaune, pun buzunarele de la usi, sa nu le mai gaseasca (naspa e ca singura mea amenda in 6 ani jumate de condus e pt centrua,eram cu masina maica-mii, nu scosesem anti-chitairoarea, mergeam vreo 400m cu masina si fix la jumatatea drumului era politia)

pun contactul in pozitia 1 si-n alea 1-2-5 secunde cat stau sa se stinga becurile pun centura! ai mei nu poarta niciunul centura, si-au luat de-alea sa nu mai "chitaie", dar am eu grija sa li le bag pe sub scaune, pun buzunarele de la usi, sa nu le mai gaseasca (naspa e ca singura mea amenda in 6 ani jumate de condus e pt centrua,eram cu masina maica-mii, nu scosesem anti-chitairoarea, mergeam vreo 400m cu masina si fix la jumatatea drumului era politia)

Degeaba le ascunzi, daca nu vor sa puna centura n-ai nicio sansa. O petrec pur si simplu prin spate si gata cu chitaitul.

Si pe asta te bazezi tu ca vei scapa daca Doamne fereste,vei avea accident?

Asta ai inteles?

Sunt perfect constient de "binefacerile" centurii.

Buna, acuma am vazut stirea pe Antena1 la observator, aici s-a zis ca pasagerul din fata a purtat centura de siguranta, dar ca a fost smuls cu totul de la loc!

In spate nu purta nici unul centura.

Pacat ca iar sunt victime si ca inca un BMW implicat in accident.

Centura de siguranta este folositor in unele situatii, dar cine poate hotari cand este aceata situatie.

Drumuri bune si conduceti prudent!

Edited by Jacob

Sunt situatii cnd unii dintre pacienti nu pot purta centura de siguranta,unii dintre ei au catetere (cale de abord vascular) subclaviculare si nu pot purta!Si imbracati gros,7 pers in masina,probabil s-ar fi descurcat foarte greu ei sa isi monteze centurile si inghesuaila mare,au zis k pana acs nu are nimic,dar iata k nu a fost asa.Multi dintre ei au si probleme cu inima,a fost suficient sperietura,socu,etc.. Edited by kathalin

Nasol accident,nu prea mai conteaza a cui a fost vina.

Nasol, intr-adevar....totusi conteaza enorm a cui a fost vina! Daca pacientii aveau centurile de siguranta altfel s-ar fi pus problema, oamenii aceia aveau sanse mari sa scape cu viata, iar soferita nu ar fi fost pasibila de puscarie! Pacat! Dumnezeu sa-i odihneasca in pace!

Nasol accident,nu prea mai conteaza a cui a fost vina.

Nasol, intr-adevar....totusi conteaza enorm a cui a fost vina! Daca pacientii aveau centurile de siguranta altfel s-ar fi pus problema, oamenii aceia aveau sanse mari sa scape cu viata, iar soferita nu ar fi fost pasibila de puscarie! Pacat! Dumnezeu sa-i odihneasca in pace!

Incredibil,4 morti in oras.Pacat,atatea vieti distruse inclusiv a soferitei de 20 de ani cu permis de doar 3 luni. De pe vremurile lu ceasca conduc numai tractiune pe spate dar si acum ma port cu grija, tractiunile pe spate sunt ca niste cai pur singe naravasi,mai ales pe o vreme de asta pe niste sine de tramvai. O tipa cu permis de trei luni, pe o astfel de masina...

Am un prieten care locuieste chiar la blocul din zona unde s-a intamplat accidentul.

Din pacate acest accident, in acel loc, cu victime, nu e primul.

Zona e periculoasa chiar si vara pe uscat.

Asadar, pacat de oamenii care mor cam nevinovati si autoritatile nu iau masuri de reglementare a traficului in acea zona, astfel incat totul sa se desfasoare in siguranta.

E de toata jena zona aia, imediat ce ai facut dreapta de pe Basarabia pe 1 Decembrie. Pe prima banda sant parcate masini, obligat fortat mergi mai mult pe linia de tramvai. Daca BMW s-a incadrat sa faca stanga si a cedat trecerea(cum e normal) cel cu loganul trebuie sa fi avut si el viteza sa rezulte impactul ala. Locuiesc in zona, e criminala portiunea aia, mai ales daca ii vine ideea la vreunul sa iasa dintre blocuri(este obligat sa scoata botul destul de mult sa sa aiba vizibilitate), vrei nu vrei virezi stanga sa-l eviti. Asta inseamna sa o iei pe linia de tramvai, ... si la ce mazga era pe jos azi p-acolo... Totusi loganul nu prea vad eu sa fi avut timp sa prinda atata viteza incat sa se faca in asemenea hal. Poate au avut amandoi viteza, (asa mi s-ar parea mai plauzibil) iar tipa cu BMW-ul sa fi incercat o depasire si a pierdut controlul. In zona aia de regula mai sta cate un echipaj de politie, prima intrebare e daca ai consumat bauturi alcoolice, abia dupa mai sta de vorba cu tine.