Jump to content

Oglinzi e39, e38 scumpe

TopasBlau

Recommended Posts

Am patit-o azi dimineata, ma trezesc ca ma duc la masina si masina e ........ fara oglinzi; ma duc la reprezentanta si oglinzile heliomate, incalzite cu unghi mort costa 1500 buc (precizez doar sticla). Hotul a pierdut ceva timp noaptea la masina ca a mai furat si instalatia in care se prinde oglinda... in schimb, a fost de bun simt si mi-a lasat motorasele ))

Ceva sfaturi? Presupun ca nu sunt singurul, am vazut moda la hoti sa fure oglinzi de genul.

Multumesc anticipat!

• 2 weeks later...
N-ai cum sĂŁ parchezi maÂşina doar ĂŽn garaj.

Oglinzile se furĂŁ Âşi ziua.

ai dreptate

dar.....e bun ff bun un garaj.de cateva ori am gasit aripa infundata,portiera zgariata,bara spate atinsa(toate astea in parcarea de la bloc).merita toate astea fac mai mult decat o chirie la un garaj

ai dreptate

dar.....e bun ff bun un garaj.de cateva ori am gasit aripa infundata,portiera zgariata,bara spate atinsa(toate astea in parcarea de la bloc).merita toate astea fac mai mult decat o chirie la un garaj

Normal cĂŁ meritĂŁ.

ĂnsĂŁ asta nu ĂŽnseamnĂŁ cĂŁ nu mai rĂŁmâi fĂŁrĂŁ oglinzi.

si crezi ca inscriptionate nu se fura?

eu unul le pliez mereu.ma gandesc ca poate nu se mai baga vazandu-le pliate :twoup:

Si eu le pliam intr-un timp, ma gandeam ca sunt mai ferite de hoti dar am ramas fara una din oglinzi si de atunci nu le mai inchid.

La mine se rabateaza electric, daca ti le deschide cu mana sa-ti fure oglinzile risti pagube mai mari.

De vreun an de zile am oglinzi taiate la geamgemarie.Chiar si asa, am ramas de vreo doua ori fara oglinda de pe partea dreapta.

E bine la curte, stai fara griji, doar nu o avea hotul atata tupeu sa-ti sara in curte si sa ti le ia :twoup:

Mie la e60 acu 2 saptamani mi-au rupt cu totul oglinda, din suport (probabil de nervi, ca aveam geamuri facute la geamgiu, si lipite). Marti o montez, si voi pune nite tije metalice una dedesubt intre brat si oglinda, una pe lateral, si un surub mare in suport...atunci nu vad motivul pt care ar mai lua-o, pt ca se rupe si nu ii mai da nimeni banii pe ea, si e si mult mai greu de scos cu 5 suruburi in ea...

• 5 months later...

E bine la curte, stai fara griji, doar nu o avea hotul atata tupeu sa-ti sara in curte si sa ti le ia :twoup:

Mie la e60 acu 2 saptamani mi-au rupt cu totul oglinda, din suport (probabil de nervi, ca aveam geamuri facute la geamgiu, si lipite). Marti o montez, si voi pune nite tije metalice una dedesubt intre brat si oglinda, una pe lateral, si un surub mare in suport...atunci nu vad motivul pt care ar mai lua-o, pt ca se rupe si nu ii mai da nimeni banii pe ea, si e si mult mai greu de scos cu 5 suruburi in ea...

Va dati seama in ce tara traim???