Jump to content

Batalia dintre clase

teddy

Recommended Posts

Sper sa nu fie ne-la locul lui acest topic dar presupun ca suntem in primul rand iubitori de masini si abia apoi iubitori de BMW asa ca as fi curios sa vad parerea voastra. Unde exceleaza BMW dar si unde este depasit de ceilalti.

Asa ca alegerile sunt urmatoarele:

clasa mica, alegeri:

BMW serie 1

Audi A3

Mercedes A Klasse (?!)

clasa medie compacta:

BMW serie 3

Audi A4

Mercedes C klasse

clasa medie limuzina:

BMW serie 5

Audi A6

Mercedes E klasse

clasa limuzinelor de top:

BMW serie 7

Audi A8

Mercedes S Klasse

SUV compact:

BMW X3

Mercedes ML (pentru SUV mare mercedes arunca in lupta noul G klasse)

SUV

BMW X5

Audi Q7

Mercedes G Klasse

Nu comparam M-urile cu AMG-urile si cu RS-urile pentru ca sunt mai greu de clasificat.

Alegerile mele:

Clasa mica: Audi A3

Clasa medie compacta: BMW serie 3

Clasa medie limuzina: Audi A6

Clasa limuzinelor de top: Mercedes S klasse (some things can never change)

SUV compact: Mercedes ML

SUV: BMW X5

Si sunt fan BMW... trist, la unele segmente chiar am de facut alegeri mai bune. Nu de mult BMW imi satisfacea preferintele pentru orice segment.

E vorba de gusturi, unii poate au condus toate modelele, altii nu, altii doar le apreciaza prin design, altii 'din gura lumii'. E vorba de parerea fiecaruia DE AICI, nu de a maselor.

Ce ati cumpara ACUM daca ati avea banii pentru o anume clasa. Ce va atrage mai mult. Cam asa ceva.

Edited by teddy

E vorba de gusturi, unii poate au condus toate modelele, altii nu, altii doar le apreciaza prin design, altii 'din gura lumii'. E vorba de parerea fiecaruia DE AICI, nu de a maselor.

Ce ati cumpara ACUM daca ati avea banii pentru o anume clasa. Ce va atrage mai mult. Cam asa ceva.

134191[/snapback]

Aaaaa,am inteles.Deci e vorba de cum ne place ,asa dupa cate stim,chiar daca stim gresit. :)

Din tramvai multe masini sunt frumoase :blink:

Revenind,ar trebui sa conduc masinile care concureaza BMW-ul,pentru a avea o parere.

Din gama BMW le-am condus pe toate,revin cu pareri dupa ce conduc si restul. :)

Nu am avut ocazia sa conduc toate aceste modele insirate de Teddy mai sus dar din informatiile mele privind motorizarile , tinuta de drum , confort, habitaclu , design exterior, performante etc, aleg asa :

-clasa mini: Mini Cooper S john Cooper works edition.(mmmmm)

- clasa mica : Audi A3 sportback, pt quattro si pt designul superb. Seria 1 si A classe pe ultimul

- clasa medie: Seria 3(Bmw)-una din cele mai echilibrate si mai performante berline.Apoi A4 si ultimul C-classe

-clasa mare: Seria 5(Bmw) si Audi A6 -nu ma pot pronunta pentru una sau pentru alta...pur si simplu imi plac amandoua.Ultimul loc E-classe

-clasa de lux :Bmw seria 7.S-classe e kitch dupa Idrive si alte chestii care au debutat pe 7-ar.Are si chestii proprii inovatoare dar masina aia mi se pare lipsita de personalitate...e mult prea rece.Pe locul 2 Audi cu A8-e pur si simplu frumos si clasica masina aia.Adica nu are chestii extravagante de design

-clasa Sav Compact:X3 .ML nu e suv compact.....e Sav(Sport activity vehicle.) ....X3 nu are concurent real.

-Clasa Suv lux - Noul X5. Q7 mi se pare prea lung.Ampatamentul mi se pare urias.Ml a pierdut razboiul iar Gl e prea mare .

-clasa Super Lux:Rolls Royce Phantom .Maybach locul 2.

pai de cine sa fiu , de Smart ? :blink:

imi place Versiunea aia de mini pt ca are performante destul de bune ....bate un golf GTI la fundul gol.(0-100km/h 6.6s , v max 230km/h.)Are un motor de 1.6 l si compresor ->210 cp.E o masina care nu inspira prea mari performante la exterior dar care poate mult mai mult.Singurul neajuns e pretul.Mi se pare ideala Mini ,nu ma refer acum la versiunea JCW, mi se pare ideala pt o fata.E f shic

Edited by Cosminbad

:blink: clasa mica

Merg pe A3... Mi se pare mult mai simpatic si parca are ceva mai deosebit..

clasa medie compacta:

E clar BMW seria 3

clasa medie limuzina:

BMW serie 5 forever... :) si nu ptr ca am seria 5 mai veche si ptr ca raman fan seria 5 ci ptr ca audi-ul mi se pare cam depasit... se manevreaza mult mai greu... de merz nici nu mai zic... multa electronica si gadget-uri pe acolo dar prea se taraste pe sosea...

clasa limuzinelor de top:

Aici parca e mai sus A8... Sorry... dar mi-a placut mai mult la volanul unui A8...

SUV compact:

BMW X3.... Desi sincer sa fiu... e un Toyota Rav 4 care poate concura X3 cu succes...

SUV

Q7 mi s-a parut bestial... Parca totusi e sub X5 ca manevrabilitate din cauza dimensiunilor... Dar... intotdeauna mi-a placut sa am lucrurile cele mai mari... :)

Sa zicem totusi ca ezit intre Q7 si X5...

Alegerile mele:

Clasa medie compacta: BMW serie 3

Clasa medie limuzina: Audi A6

Clasa limuzinelor de top: Mercedes S klasse (some things can never change)

SUV compact: Mercedes ML

SUV: BMW X5

134179[/snapback]

m`ai scutit de scris :blink:

Clasa mica: VW Golf R32, Audi A3 3.2 FSI, BMW 130i

Clasa medie compacta: BMW 335Ci/i, Audi A4 3.0TDI Quattro

Clasa medie limuzina: BMW 550i, Audi A6 4.2 Quattro

Clasa limuzinelor de top: Mercedes S600, BMW 760i

SUV compact: Mercedes ML 420CDI (asta nu are nici o leg cu X3-ul)

SUV: Porsche Cayenne Turbo S, Audi Q7 3.0TDI, BMW X5 4.8is

Edited by Kane

Eu imi dau pareri relativ la ce am condus...

Clasa medie: seria 3 vs. A4 - seria 3 mult peste A4 la toate capitolele

Clasa mare: seria 5 vs. A6 vs. E-Classe - seria 5 la multe capitole (10), Audi A6 are puncte frumoase (7), E-Klasse (5).

Am condus multe BMW-uri, dar nu toti concurectii sai ca sa pot compara.

Seria 7 cred ca bate la multe capitole un A8 dar cred ca si A8 are multe capitole mai bune. Le-as pune la egalitate si ar castiga probabil seria 7 la handling, dar n-am condus ultimul A8 ca sa pot spune cu siguranta.

Seria 1 n-am condus inca si voi corecta cat de repede aceasta problema.

A3 mi se pare oribil.

SUV-urile nu-mi plac, ca urmare nu conduc si nu incerc. Singurul care l-am incercat vreodata a fost VW Tuareg V10 diesel.

Clasa medie: Audi A4

Clasa medie limuzina: Mercedes E Classe,Audi A6 , seria5

Clasa limuzinelor de top: BMW seria7 cu toate ca nici noul Mercedes S nu este mai prejos.

SUV: Range Rover Sport.Un adevarat SUV chiar daca nu prea suport Suv-urile astea.

clasa mica nu am condus nici una dar merg pe bmw din cate am vazut !

clasa medie compact seria 3

clasa medie-seriaa 5

limuzina seria 7

suv compact mercedes ML

SUV mercedes G Klasse ( am condus si un X5 4.4i si un G 500 incomparabil G-ul puternic elegant )

Edited by lucian1