Jump to content

bmw 318i e46 NFL

darius_x

Recommended Posts

Nu vad unde ar fi tigania.Si eu vreau sa pun pe NFL-ul meu.Ma incanta ideea de a nu mai avea si pozitiile si frana pe acelasi bec :twoup:

Schimbarea asta necesita si o mica interventie la partea electrica.

vezi ca sunt stopuri pe LED, FL look si nu mai ai nevoie de nici o modificare a instalatiei electrice

Nu ar strica niste semnalizari albe si stopurile pe spate alb cu rosu.

avand in vedere ca masina este neagra si farurile sunt pe fond negru, cred ca ar da bine niste semnale fumurii (nu colantate sau vopsite)

-montat jante oem style 50 pe 17(cauciucurile cam varza, directia merge mai greu, da park e alta masina)

sa o stapanesti sanatos si fara incidente

cat te-au costat jantele ? asta daca nu este confidential ;)

Edited by adi_JOL

vezi ca sunt stopuri pe LED, FL look si nu mai ai nevoie de nici o modificare a instalatiei electrice

avand in vedere ca masina este neagra si farurile sunt pe fond negru, cred ca ar da bine niste semnale fumurii (nu colantate sau vopsite)

sa o stapanesti sanatos si fara incidente

cat te-au costat jantele ? asta daca nu este confidential ;)

nu i schimb nici cum semnalele galbene desi toata lumea imi spune:)), masina e oriental blau metalic si mie imi place mult cum arata cu semnale galbene....stopuri p LED i-as pune dar suna cam scump :thumbsup:

am iesit foarte ieftin cu jantele dar nu pot da un pret deoarece a fost ceva "combinatie"....partea buna e ca , am 5 bucati :thumbsup:

Edited by darius_x

frumoasa masina chiar imi place, imi aduce aminte de a mea cand am cumparat-o...nu ii pune stopuri de face-lift ca e tiganie parerea mea dar daca tie iti place faci cum vrei, sti cum e vorba aia gusturile nu se discuta :thumbsup:

mersi...tot ce am pus pe ea e original, angel eyes vreau acum dar nu stiu cum sa maschez firele care ies de la faruri, sa nu se vada ca mi am bagat eu nasu acolo

era doar parerea mea masina arata super bine cat mai originala daca ai ocazia sa ii schimbi stopurile pune unele cu semnal alb si o sa arate foarte bine...oricum mie imi place si cu semnale galbene ca o ajuta foarte mult culoarea

ca sa iti dau si un argument genul asta de "tuning" e exact cum il faceau uni propietarii de Dacie 1300 montau zambetul lui Iliescu si stopuri mari si gata aveau masini noi si ele erau din 1900 toamna

Edited by Cristi_VNC

arata mult mai bine cu jantele astea, iar cu stopurile si semnalele albe nu ai cum sa dai gres, o va improspata :rolleyes:

mersi..deocamdata fac eforturi sa mi iau cel putin doua anvelope 225/45....toate jantele inclusiv rezerva au latimea 8j, pot pune pe fata dimensiuni mai mici de 225 si sa fie ok?

mersi..deocamdata fac eforturi sa mi iau cel putin doua anvelope 225/45....toate jantele inclusiv rezerva au latimea 8j, pot pune pe fata dimensiuni mai mici de 225 si sa fie ok?

Am si eu un NFL si am luat stopurile model FL cu led care se monteaza fara a modifica nimic la 130 Eur. Iti dau nr de tel in PM al tipului asta din Tg Mures daca vrei. Am luat si faruri cu lupe+angel- eyes tot de la el, plus semnale si Lucas fumurii...Astea au fost undeva pe la 170 Eur.

Imi zici daca vrei numarul lui.

Nu arata deloc a tiganie

Am si eu un NFL si am luat stopurile model FL cu led care se monteaza fara a modifica nimic la 130 Eur. Iti dau nr de tel in PM al tipului asta din Tg Mures daca vrei. Am luat si faruri cu lupe+angel- eyes tot de la el, plus semnale si Lucas fumurii...Astea au fost undeva pe la 170 Eur.

Nu arata deloc a tiganie

pune o poza din spate daca poti de la masina ta, sa mi fac o idee..ms

Nu arata deloc a tiganie

si eu vreau te rog o poza din fata cu farurile cu lupe... :rolleyes: . Mersi!

Darius, scuze pentru off! Ca tot sunt pe topic-ul tau, da, pe fata poti pune 215/45/17, o sa fie mai bine si pentru directie la santurile alea care se fac in asfalt.

• 2 weeks later...

arata bine, tipsul de la toba iarasi e ales inspirat desi ai fi putut sa iei unul cu 2 iesiri, ar mai trebui putin lasata...bafta in continuare, masina s-a schimbat mult, si in bine, de cand ai luat-o.

mersi...si eu tot cu doua am vrut..dar era de 4 ori mai scump ca l cel pe care l am montat, ai am renuntat la prima varianta..

crek m-ati convins sa mi pun semnale albe, asta e urmatorul pas, pe stopuri vreau sa pun folie insa doar pe partea de sus, cum e in poza, spuneti-mi si voi daca e kich sau nu...

Eu sunt de parere ca semnalele galbene se potrivesc perfect cu albastrul inchis al masinii.Nu-i pune folie ca ii strici tot aspectul.Daca iti doresti sa ii pui stopuri albe, pune-i insa nu ii pune folie neagra pe stopuri.Pana la urma faci cum vrei, este masina ta. :thumbsup: Apropo, cat iti consuma in oras?

Scuza-ma nu mi-am dat seama. :pardon:Mersi mult.Sper ca nu te-am stresat cu consumul meu. :)) Foarte frumoasa masina, este exact culoarea care imi place mie pe un E46.Sa o stapanesti sanatos! :)

mersi..stai linisit ca si eu tot la aia m am gandit cand am luat-o mai ales ca am trecut de la 1.8tdci la asta....t obisnuiesti daca iti place masina;)