Jump to content

bmw 318i e46 NFL

darius_x

Recommended Posts

hmm, mie imi placeau mai mult cele galbele, pe culoarea asta vin f bine

Mi-ai luat vorba din gura. :)) De aceeasi parere sunt si eu, cele galbene se potrivesc mult mai bine cu albastrul inchis al masinii.Acuma nah, e masina omului si o face cum vrea el.Bafta! :thumbsup:

apreciez parerea voastra, asa am spus si eu cand am cumparat-o, ca nu le schimb nici cum dar dupa ce i am schimbat jantele si am pus tipsu, am ajuns la concluzia ca trebuia sa fac si pasul asta;))...mie imi place schimbarea asta, partial doar, cand o sa i schimb si stopurile atunci chiar o sa mi paca :rolleyes: ....pun o poza mai d calitate

• 2 weeks later...
  • 2 months later...

Foarte frumoasa masina.De ce vrei sa o vinzi?

mersi..suspensiile foarte sensibile ma omoara, schimb bucsile de la brate odata la 4 luni, abia astept sa vina iarna sa pun jantele pe 15...

as pune un motor mai mare, doar daca as scapa de impozit...dar tre sa tin cont si de faptul ca mai trebuie schimbata si cutia si franele si volanta si evacuarea si manopera, nu se renteaza numai daca esti pasionat si faci asta singur...

mersi..suspensiile foarte sensibile ma omoara, schimb bucsile de la brate odata la 4 luni, abia astept sa vina iarna sa pun jantele pe 15...

as pune un motor mai mare, doar daca as scapa de impozit...dar tre sa tin cont si de faptul ca mai trebuie schimbata si cutia si franele si volanta si evacuarea si manopera, nu se renteaza numai daca esti pasionat si faci asta singur...

eu am facut schimbarea , deasta zic costul nu a fost asa de mare si merita, rar gasesti un 2.5 sau 2.8 sa fie asa intretinute ca a ta, asa a fost si cazul meu, aici ma refer la casoreserie la interior.

daca esti interesat da-mi PM

Edited by Alex Iulian

eu am facut schimbarea , deasta zic costul nu a fost asa de mare si merita, rar gasesti un 2.5 sau 2.8 sa fie asa intretinute ca a ta, asa a fost si cazul meu, aici ma refer la casoreserie la interior.

daca esti interesat da-mi PM

daca as pune un 2.5 chiar nu as mai vinde o......in cat ai iesit cu modificarea? ms

• 2 weeks later...

modificarea cu tot cu jante de 18 , frane, motor, cutie, grup, evacuare 1000E daca pun si benzina

ce vrei sa-ti iei acum, 2.5 sau 3.0 :hyper:

cred ca alta marca, desi 3.0 sunt foarte avantajoase acum, dar nu mi permit impozitul....chiar nu stiu ce sa mi iau..as prefera un e46 fl, dar ingrijit..,mai am pe lista ford mondeo 2006, hyunday tucson..sau poate nici una, grea decizie :popcorn:

cred ca alta marca, desi 3.0 sunt foarte avantajoase acum, dar nu mi permit impozitul....chiar nu stiu ce sa mi iau..as prefera un e46 fl, dar ingrijit..,mai am pe lista ford mondeo 2006, hyunday tucson..sau poate nici una, grea decizie :popcorn:

fordul e destul de k, am condus si eu unul, testeaza cateva sa-ti faci o parere mai intai , poate un 320d FL

Edited by Alex Iulian

fordul e destul de k, am condus si eu unul, testeaza cateva sa-ti faci o parere mai intai , poate un 320d FL

ma gandeam la ford si din cauza ca am avut si eu intrecut doua, dar focusuri, unul mk1 si celalat mk2, poate am avut noroc si acum mi s-a terminat, dar vreau sa spun ca la nici unul din ele nu am schimbat nimic absolut, nici macar o bucsa...

am gasit un 316i din 2004 la un pret f bun, nu prea are dotari, dar are km putini si arata bine, si dau doar cateva sute peste bani cu care am vandut masina...se merita?

320d fl...cu km sub 200k si sa arate bine nu gasesc la bugetul meu

ma gandeam la ford si din cauza ca am avut si eu intrecut doua, dar focusuri, unul mk1 si celalat mk2, poate am avut noroc si acum mi s-a terminat, dar vreau sa spun ca la nici unul din ele nu am schimbat nimic absolut, nici macar o bucsa...

am gasit un 316i din 2004 la un pret f bun, nu prea are dotari, dar are km putini si arata bine, si dau doar cateva sute peste bani cu care am vandut masina...se merita?

320d fl...cu km sub 200k si sa arate bine nu gasesc la bugetul meu

Daca arata bine si tie iti place, ce mai astepti? :D Pune si tu link-ul sa il vedem si noi. :)

• 2 weeks later...

cum e diferenta? Pacat ca nu ti-ai oprit jantele de pe cealalata...

numai azi noapte l am luat si am facut cam 400km....la condus e foarte mare diferenta, alcumva sta in curbe, frane mult mai bune, directia mai precisa si trage mult mai bine...si cred ca are si consum mai mic...nu l am menaj deloc si am scos consum mediu 6,4 cu 4 persoane in masina

are si aspecte negative...in interior arata mult mai rau ca cel vechi...se vede ca a fost masina de femeie (un pres gaurit de tocuri, trimul de la usa sofer zgariat de unghii, de la scrumiera la fel)

e mult mai jos ca cel dinainte...oare are suspensii sport? sau asa sunt toate FL-urile?

Edited by darius_x