Jump to content

Cumpar oglinzi E39

Recommended Posts

Nu aveai vreun semn distinctiv pe ele? Sau macar numarul inscriptionat? Asa, daca era sa le cumperi pe ale tale, poate primeai vreun discount..

Masina e in leasing si am numar de leasing (nu definitiv)... Degeaba imi pusesem eu niste "protectii" de-alea de metal sa nu-mi fure sticlele, pentru ca animalele neputand sa-mi fure doar sticlele, mi-au smuls oglinzile cu totul :twoup:

Asa si este: cu fransiza. Asa ca... caut sa cumpar second-hand de pe la cineva care are. Macar asa le pot avea mai repede decat ma despagubesc astia de la asigurari.

tot atata dureaza pana iti faci rost.. mergi la asigurari face poza la locul unde erau oglinzile te trimite la bmw aia ti le pun daca au in stoc daca nu astepti pana fac comanda. dupa ce sunt montate, scoti masina diin service si duci acceptul de plata sa fie semnat si stampilat de asigurator si gata. daca ai casco si nu e franciza prea mare merita sa le faci la asigurari.

o zi faina

Merci de sfat, Florin. Insa masina e asigurata la Carpatica (conditie impusa in contractul de leasing) si despagubirile la ei n-au nicio legatura cu ce ar trebuie sa se intample in mod normal, asa cum decurg lucrurile la alte societati de asigurari. Cu astia stau si doua luni fara oglinzi pana au ei chef sa faca despagubirea.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.