Jump to content

Navigatie.......

Recommended Posts

Am un 318d din 2003 cu navigatie MKIII cu display 16:9. Am fost de vreo 2 zile la un atelier de tuning ca sa imi pun in loc de magazia de cd-uri un dvd player care sa il conectez la monitor......cei de acolo mi-au spus ca nu recunoaste decat dvd-playerul de la bmw original.... E adevarat ? Ce trebuie sa fac ca sa imi pot pune un dvd player fara sa schimb monitorul ?

Am un 318d din 2003 cu navigatie MKIII cu display 16:9. Am fost de vreo 2 zile la un atelier de tuning ca sa imi pun in loc de magazia de cd-uri un dvd player care sa il conectez la monitor......cei de acolo mi-au spus ca nu recunoaste decat dvd-playerul de la bmw original.... E adevarat ? Ce trebuie sa fac ca sa imi pot pune un dvd player fara sa schimb monitorul ?

134634[/snapback]

Daca ai functia TV.. ar trebui sa mearga orice DVD player... daca nu ai aceasta functie...trebuie sa cumperi un modul TV (~6-700 $)...

• 3 weeks later...

Salut am vazaut intrebarea si m-am gandit ca poate pot sati fiu de folosinta eu mi-am pus pe un e39 02 aceeasi navigatie 16:9 dar am avut si tv si merge orice dvd dar sa stii ca e cam scump si nu prea merge asa bine la audio merge misto la filme si treb sa ai si dvd originale sa mearga k-lumea !!

bafta

• 2 weeks later...
Salut am vazaut intrebarea si m-am gandit ca poate pot sati fiu de folosinta eu mi-am pus pe un e39 02 aceeasi navigatie 16:9 dar am avut si tv si merge orice dvd dar sa stii ca e cam scump si nu prea merge asa bine la audio merge misto la filme si treb sa ai si dvd originale sa mearga k-lumea !!

bafta

144274[/snapback]

eu am din fabrica TV cu display 16:9 cu DVD pt. navigatie...deci pur si simplu pun un alt DVD in portbagaj si ar trebui sa mearga ???

eu am din fabrica TV cu display 16:9 cu DVD pt. navigatie...deci pur si simplu pun un alt DVD in portbagaj si ar trebui sa mearga ???

149842[/snapback]

DVD-ul din portbagaj este doar pt. navigatie... trebuie montat un alt sistem pt. multimedia... si in plus trebuie o interfata...

Edited by b16juv

pe mine nu ma intereseaza sa vad filme neaparat ci mai mult videoclipuri...si unii de pe forum au zis ca ar merge in unitatea de DVD de la navigatie

149868[/snapback]

NU CRED... stiu ca trebuie neaparat o interfata pt. asa ceva si o unitate DVD separata..

NU CRED... stiu ca trebuie neaparat o interfata pt. asa ceva si o unitate DVD separata..

149873[/snapback]

unitatea de DVD e OK de calculator? interfata cat e si unde o gasesc?cum fac legaturile la DVD sau mai bine zis unde se leaga?

Edited by saplacan

NU EM MIAM PUS SI TREBUIE OBLIGATORIU UN DVD SEPARAT SI O INTERFATA SI DACA VREI SATI MEARGA IM MERS MAI ITI TREBUIE UN DECODOR SEPARAT TOT DE BMW !!! LE AM PE TOATE PUSE DACA VREI TI LE VAND CA MAM PLICTISIT DE EL !!

150108[/snapback]

La ce pret dai sistemul? si daca interfata este pt. modul tv "OEM"...

NU EM MIAM PUS SI TREBUIE OBLIGATORIU UN DVD SEPARAT SI O INTERFATA SI DACA VREI SATI MEARGA IM MERS MAI ITI TREBUIE UN DECODOR SEPARAT TOT DE BMW !!! LE AM PE TOATE PUSE DACA VREI TI LE VAND CA MAM PLICTISIT DE EL !!

150108[/snapback]

un pret?si de ce te-ai plictisit???ciudat...toti vrem o imagine pe ecran(care au display binenteles) iar tu te plictisesti :blink:

Edited by saplacan

tot sistemul dvd + minitelecomanda+ sezor pt ia + toate firele + iterfata + decodru original bmw e asta ca sa-ti mearga in timpul mersului eu am dat pe toate 910 nu stiu la ce pret asa sigur dar mai jos de 800 euros nu le dau !mai au si garantie 4-5 luni si eu leam luat ceva mai ieftin din germania decat fata de magazin acum nu stiu poate mai las acolo 10- 20 euro dar mai mult nu

bafta

post-2373-1163155005_thumb.jpg

• 1 month later...
unitatea de DVD e OK de calculator? interfata cat e si unde o gasesc?cum fac legaturile la DVD sau mai bine zis unde se leaga?

149883[/snapback]

Eu am alta idee, vreau sa conectez ecranul de la un e39 la un I-pod video. Pare foarte simplu si foarte ieftin.

Se cumpara un:

http://www.car-tuning.ro/store/view_produc...ct=Dietz%201251

un

http://www.car-tuning.ro/store/view_produc...ct=Dietz%201270

si un I-pod video (de cati giga vreti) si astfel avem videoclipuri, muzica si filme in masina noastra.

Stie cineva daca este realizabil ce vreau eu???

Este relizabil... eu am instalatie audio pt. iPod, DENSION... cand am dat comanda am vb. cu un tip in SUA si aveam si solutia sa cumpar direct interfata pt. video... asa ca se poate...

165493[/snapback]

Merci !

Saptamana viitoare incerc sa-l montez si va tin la curent !