Jump to content

Imi ramane semnalizarea blocata in mers pe partea stanga

Recommended Posts

Salut,mai am o problema,de cateva zile a revenit o veche problema a masinii si e destul de stresanta...mai ales in trafic,deci imi ramane semnalizarea blocata pe stanga cand semnalizez stanga,clipaceste de 4 ori asa si ramane aprinsa,ca sa o deblochez trebuie trebuie sa dau se acea tija in sens opus si sa fac un pic de echilibristica,la avarii cam la fel face,ramane blocata pe stanga,de la ce sa fie baieti?

SchimbĂŁ releu...Âşi verificĂŁ Âşi siguranĂžele.

Off-topic

Topicele Âşi posturile lui sunt o bĂŁÂşcĂŁlie continuĂŁ....

ªi mai ai momente În viaÞã când, chiar nu mai suporÞi prostia ºi inepÞia unora de genul....

Voie bunĂŁ, dacĂŁ se poate?

Rgl care prostie omule?bai tu chiar ti-ai luat-o asa in cap pe bune?Pai ne cunoastem noi sa vi cu fazele astea asa mai....sa nu-ti spun pe romeneste?ce crezi ca daca ai cabrioletul ala hidos fara nici o forma din punctul meu de vedere,ai dreptul sa ma judeci tu pe mine?eu sti cum e..ma abtin,ma abtin dar pana la un punct,ne tragem cumva de sireturi de iti permiti sa spui aceste cuvinte?care e problema ta?ce smecher te dai tu nene pe forumul asta ca si cum ai avea cea mai tare scula de masina si altii sunt niste prosti cu niste vechituri,de aceia in tara asta vezi numai violenta in trafic din cauza unora ca tine,de aceia arata astia la televizor tot felul de scandaluri in trafic urmate cu victime din cauza celor ca tine care se cred zmeii zmeilor ca,conduc un bmw de 10 ani cu acoperis de cauciuc.Bai omule eu respect pe om in trafic fie ca are un olcit,tine de bunul simt,insa tu cu acest comportament iti spun eu ca nu te vad bine in traficul din ziua de astazi,iti vei gasi nasul destul de curand.Vorbesc unii useri de bun simt pe acest forum si ca in tara asta sunt multi mitocani,de ex. cum spune Ciupanezu,ca exista badarani si tot felul de oameni necivilizati,are dreptate,asta e tara in care traim si asa va fi o jungla urbana,pt ca si omul civilizat cand este inconjurat de animale devine animal ca nu are cum altfel sa supravietuiasca.

Pe topicurile deschise in sectiunea tehnica nu sunt acceptabile asemenea bascalii. Am sters prostiile si va invit sa postati doar on topic.

Pentru glumite exista chat room-ul.

Si post-ul meu in care-i spuneam ca poate e de vina maneta, tot prostie a fost de l-ai sters ?

Nu Mihai al tau nu a fost,dar nu mai poti suporta omule atatea caractere de oameni care vin si imroasca asa cu noroi oameni nevinovati,de aceia,de aceia vom fi o tara de needucati si vom avea in portbagaj bate,de aceia se va bloca circulatia pe vreun bulevard pe neasteptate ca se iau unii in trafic la bataie si toata lumea priveste uimita,din cauza acestor indivizi care nu stie sa respecte,tot vobiti pe topicuri care tin de subiecte ''pe margine'' si va mirati de ce e tara asta e asa si lumea necivilizata.Si un doctor sa fie si sa aibe o inima si un suflet de aur,cand este inconjurat de animale devine animal,asta e tara si sa suportati consecintele si sa nu va mai mirati.

Nu Mihai al tau nu a fost,dar nu mai poti suporta omule atatea caractere de oameni care vin si imroasca asa cu noroi oameni nevinovati,de aceia,de aceia vom fi o tara de needucati si vom avea in portbagaj bate,de aceia se va bloca circulatia pe vreun bulevard pe neasteptate ca se iau unii in trafic la bataie si toata lumea priveste uimita,din cauza acestor indivizi care nu stie sa respecte,tot vobiti pe topicuri care tin de subiecte ''pe margine'' si va mirati de ce e tara asta e asa si lumea necivilizata.Si un doctor sa fie si sa aibe o inima si un suflet de aur,cand este inconjurat de animale devine animal,asta e tara si sa suportati consecintele si sa nu va mai mirati.

Off topic:

Bogdane, Paul a spus ca (citez):

Orice off topic si orice alta bascalie va fi sanctionata.

Esti off si indemni la violenta...